Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 11 juni 2018

Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 11 juni 2018

Per Staffan 12 juni 2018

Den senaste guidningen från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordelementalerna, Feernas Äldste, Änglar och Ärkeänglar, kända som Kollektivet:

Hälsningar, stora bringare av en Ny Dag, en ny Era i Jordens liv!

Denna vecka skrev en Ljusarbetare in med en fråga om ett ämne som påverkar många på Jorden nu, när ni läker eller släpper allt som inte är ert att bära, samtidigt som ni vill behålla den visdom som kan hämtas från Jordupplevelser:

FRÅGA: Min fråga handlar om hur mänskligheten behandlar gamla sår och hur vi som Ljusarbetare behandlar detta i vårt kollektiva medvetande.

Förra veckan markerade 50-årsjubileet av mordet på Robert F. Kennedy efter att han vann i Kaliforniens delegatval år 1968. Jag var bara åtta år då och har lite eller inget minne om händelsen [från den tiden].

[Den här veckan] lyssnade jag på folk som talade om det stora löftet och empatin som RFK hade för alla människor, och hur älskad han var – sedd som en fyrbåk av Hopp vid den tiden.

Jag blev rörd till tårar om och om igen, eftersom jag kände förlusten av den här mannen som höll ett sådant löfte till mänskligheten, men togs ifrån oss innan han fick chansen att ge frihet, rättvisa och jämlikhet till så många.

Min fråga är: Behöver jag bearbeta och släppa ut dessa gamla sår, återförda till ytan för att mänskligheten ska inse att detta Löfte återigen kan komma i dagen?

Hur är vi som mänsklighet att komma ihåg och fira liven, långa och korta, av dem som arbetade för att flytta oss framåt?

När vi ser ut att skapa den Nya Jorden och en Himmelsk syn, hur väver vi in liven av hjältarna från vårt förflutna – som ibland var bristfälliga men ändå inriktade på en bättre värld – in i konversationen och medvetandet i vår föränderliga värld?

RFK höll aldrig några djupa tankar i mitt psyke, men vid ett andra ögonkast ser jag den djupa visdom som sådana människor höll för oss alla vid den tiden, även om vi inte kunde höra det.

Kollektivet: Hälsningar, kära du!

Du och miljarder andra bearbetar verkligen mycket som är ditt att bearbeta och frigör mycket som inte är ditt att bearbeta eller omvandla.

För mycket går genom dig – genom ditt sinne, dina känslor och eteriska kropp – på detta Jordplan, som inte är avsett för dig att brottas med eller inte heller att ta på dig som varande relevant för din livsstil eller själs existens.

Ändå upplever du allt du stöter på som att det har att göra med dig, eftersom du kom in i detta och alla Jordeliv med nästan inga energetiska gränser.

Det här är det tredimensionella liv där du, trots att du nu Stiger Upp efter det, har lämnat ett kraftfullt avtryck om hur du ser på livet och hur du ser på din själs syfte och avsikt för detta Jordeliv.

Robert F. Kennedys liv och fysiska död är ett av de ikoniska ögonblicken i den amerikanska historien, och ett som, som de säger, där de minns var de var vid den tiden, om de var på jorden och tillräckligt gamla för att höra nyheterna.

Men vi skulle ändå säga, kan du förstå det som den människan och många andra gav till världen som inte har försvunnit?

Kan du bära, som du skulle bära en John Lennons eller Martin Luther King Jrs arbete, skönheten och glansen i deras liv och budskap – till och med känna till deras inre kamper – och hedra dem genom att leva ut deras budskap utan att känna det har tappats bort?

Detta är en av de mest utmanande delarna i att vara en människa i det fysiska: att inse att det du kallar ”livet” inte är frågan om att kroppen är vaken och rörlig.

Det är faktiskt ett fantastiskt, oförändrat flöde av energi som löper genom din Jord, ditt medvetande, Galaxen, Universum – allt rör sig i större och högre uttryck och syfte, i varje ögonblick.

Så att ingen dyrbar sak förloras någonsin bara för att den ändrar formen, från det fysiska till det rent eteriska.

Visst är Dr Kings budskap och exempel, John Lennons musik och budskap, och John F Kennedys arbete och ideal, alla firade och hållna mer kära, för att ni förlorade dem från det fysiska när ni gjorde det.

Medan de var unga män, fulla av visioner och hopp för världen.

Det är kanske en källa till nöje eller åtminstone ironi för någon, att de som skulle sätta ut det skinande Ljuset från ett stearinljus finner att de därigenom skapar upplysning för många tusen fler, i ökande antal och ökad glans, allt eftersom åren går.

Så att budskapet och exemplet med dessa fina Ljusvarelser, vars själars kraft var mycket större än vad deras fysiska kroppar kunde upprätthålla, är att de inte alls är förlorade.

De förstoras faktiskt många gånger i samband med att de till synes har blivit ”förlorade”.

Vi skulle säga att er största gåva till dem och till er själva och till andra är att upprätthålla samma interkulturella önskan att inte bara omfatta dem över hela Jorden med ett öppet hjärta och en god vilja utan även dina galaktiska familjemedlemmar från andra stjärnor och planeter.

Alla dessa goda folkslag, och många andra mindre kända för er, kände till den intergalaktiska naturen av Jordens liv.

Det är därför flera av dem avlägsnades från planeten vid den tiden.

Och ändå kvarstår ironin.

Eftersom befolkningen öste ut sin kärlek till dessa häpnadsväckande modiga krigare av Gudomligt Ljus, Gudomlig Fred, Gudomlig Kärlek – och därigenom förstorade effekterna av dessa personers arbete och livsresor många miljoner gånger.

Ja, du hanterar säkert miljontals människors sorg, kära du.

Ändå bearbetar du huvudsakligen din egen sorg.

För om du inte hade sorgen av förlust redan närvarande i din egen ande, skulle du inte uttrycka detta vid tanken på en bra man som togs bort från denna Jord, nu eller för 50 år sedan.

Släpp ut allt som inte är ditt – kalla på ditt Andeteam av guider, Änglar och Högre Jag minst en gång om dagen och be att de släpper ut dina energier från alla tidigare livstrauman, nuvarande livstrauma, alla släktingars och familjens influenser som inte är för ditt högre goda och alla energetiska störningar, all närvaro och alla eteriska band av alla slag som inte heller är dina att känna, uttrycka eller bära i dina energier.

För det du gör är att du flyttar från ett samhälle (en planet) som sörjer förluster till en som firar Livet i vilken form du än finner det – även det som överförs till det eteriska när arbetet här är gjort.

Du behöver inte bara referera till tidigare hjältar, eftersom du själv bär och förankrar det högre Ljuset av din själ, den femtedimensionella Jorden, och de högre världarna.

Även om dessa kära personer, som du nämnde, hade sina vackra roller att spela, skulle de vara de första att säga att den roll som du och dina andra Ljuskrigare nu spelar, att förankra och etablera 5D-energier och högre Ljus i Jorden och jordmedvetandet, är många tusen gånger viktigare.

De började att bana vägen – du går den.

Gör det med tack till dem, men med lika mycket tack för allt som du och dina vänner Ljusmänniskorna har kommit med och samskapar nu med på så många lysande och häpnadsväckande sätt.

Hedra dem och din egen själ genom att vara ditt eget sanna ljusaste, gladaste jag, och släpp allt som håller dig från sådant när du släpper ut allt våld, all sorg och alla känslor av förlust.

Nu är det dags för dig att hitta och fira ditt eget strålande högre jag, som verkligen är en mycket hög och fin Ljusvarelse, en sådan som världen aldrig har sett och aldrig kommer att glömma i sitt djupaste hjärta.

Namaste, kära ni!

Vi är alltid med er.

Copyright 2018, Caroline Oceana Ryan

Om du repostar, behåll integriteten av denna information genom att skriva ut den exakt som du hittar den här, inklusive länken till det ursprungliga inlägget the link to the original post.. Tack.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...