Den Galaktiska Federationen av Ljus via Sheldan Nidle, 12 juni, 2018

Den Galaktiska Federationen av Ljus via Sheldan Nidle, 12 juni 2018

Per Staffan 13 juni 2018

Selamat Balik! Vi kommer med mer spännande nyheter att diskutera med er. Efter 13 årtusenden av obestridlig kontroll finner Kabalen sig själv kämpandes med att anpassa sig till en plötslig ökning av medvetenhetens tillväxt. Detta nya element skrämmer dem och förändrar verkligen allt. Som vi rapporterade i ett tidigare budskap har en ny koalition av krafter, som vi kallar ”Alliansen”, kommit samman som en mycket övertygande grupp som vi har kommit att respektera. De fortsätter att mystifiera kabalen och ställa till oreda på alla möjliga sätt. Kabalen förblir förvirrad över varför deras arsenal av beprövade och sanna metoder kontinuerligt slår tillbaka på dem.

Vi har hjälpt Alliansen på ett antal sätt. Först kompletterar vi de krafter som de har avsatt för att avlägsna den nuvarande amerikanska regimen. För det andra tillhandahåller vi de resurser som behövs för att Alliansen ska kunna genomföra ett nytt, stabilt valutasystem i er värld. Slutligen utökar vi våra förbindelser- och vår diplomatiska personal för att vara redo att tillhandahålla de tjänster som krävs för en mer harmonisk verklighet i er värld. Många händelser håller på att manifesteras och bli kända. Era välståndsmedel görs redo. Storleken på detta steg har fått oss att skicka ut en särskild avdelning av skepp för att bevaka när det här programmet utvecklas. Inga stora problem har hittills uppstått. Er värld är reda för frihet!

Vi är glada att kunna rapportera att er gamla verklighet håller på att skifta, eftersom det i slutändan leder till att det blir möjligt att flytta snabbare till nästa steg, en oförutsedd global första kontakt med er. Under de senaste åren såg vi när de mörka trappade upp i en ny ledning. Trots dessa tidiga svårigheter visste vi att ni så småningom skulle triumfera över mörkret. Mörkret svävar långsamt iväg i historisk glömska. Vi har tålmodigt tittat på när våra Jordallierade och nya Alliansvänner drabbades av sina tidiga växande smärtor. De har skakat av sitt hat och önskar bara att driva kabalen från makten. En ny ledning är att sätta scenen för vår ankomst. Alldeles för länge har ytmänniskan blivit bortdriven från sitt utomjordiska ursprung.

Vi observerar också att er Sol har visat ovanlig aktivitet. Det beror delvis på den enorma ökningen av interdimensionella energier som strömmar mot henne från den galaktiska kärnan. De påverkar ert solsystem, hela galaxen och bortom. Dessa energier orsakar en ökning av de polära ozonhålen och avvikande vädermönster runt om i världen. Detta kan störa er radiokommunikation och era större elgeneratorer.

Namaste. Vi är era Uppstigna Mästare. Vi anländer för att bli era andliga mentorer och för att försäkra er om vad som kan tyckas vara en bisarr serie händelser. Just nu materialiseras nya monetära system. Med dem kommer påbud, tillkännagivna av en ny ledning, inklusive avslöjanden om en mörkläggning av riktigt svindlande proportioner. Som ni kan föreställa er kommer dessa meddelanden att förändra er verklighet för alltid, och vi är här för att vara era kärleksfulla guider under denna mest oöverträffade övergång.

Eftersom ni har fallit i begränsad medvetenhet har ni haft extremt begränsad tillgång till direkt kommunikation med era Högre Jag, de Uppstigna Mästarna och de andliga rikena. Detta ska ändras omedelbart. Vi uppmuntrar er att söka vår vägledning. Vi kan komma till er i drömtid eller i era meditationer. Ange en tid varje dag för att ansluta till oss. Prata med oss som om ni pratade med en vän. De energier som nu finns tillgängliga på er planet uppmuntrar till tydlig kommunikation med de andliga rikena. Bryt de kvardröjande banden av tystnad och lita på att vi är här för dig.

Vi vill avsluta detta meddelande med ett ord om vänlighet. Definitionen av vänlighet är ”kvaliteten av att vara vänlig, generös och hänsynsfull.” Från detta ögonblick kan vi alla börja ett växande och utvecklande förhållande grundat på ömsesidig respekt, vänlighet, förståelse och öppen kommunikation. Erkänn och agera på de inspirerande uttrycken av välgörenhet och vänlighet som rör sig i era hjärtan. Lär er att stå fast för Sanningen medan ni samtidigt utstrålar vänlighet. Att vara nådig blir således nyckeln: det sätter tonen för vad ni ser eller säger, och hur ni svarar på den fenomenala och bestående verkligheten som ni skapar för er själva.

Idag har vi diskuterat de händelser som utvecklas omkring er. Dessa händelser skapar en ny verklighet där ni äntligen ser återställandet av fullt medvetande. Med detta kommer det att utveckla den återstående potentialen för fysisk Skapelse. Vet, kära Ni, att de oräkneliga Förråden och det oändliga Välståndet i Himlen verkligen är era! Så är det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett! Och Var i glädje!)

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...