Moder Gud via Dancing Dolphin, 11 december 2018

Moder Gud via Dancing Dolphin, 11 december 2018

Per Staffan 12 december 2018

Tsunami av Kärlek, Uppdatering | Moder Gud via Dancing Dolphin

MODER GUD genom Dancing Dolphin

Mottaget 11-12-2018

Kära barn, många, många saker kommer till er nu, snabbt och rasande. Inte bara i era nyheter och sociala medier, utan inom och utan. Vänligen vet att jag skickar min Tsunami av Kärlek och den träffar er alla just nu. Det gör vissa av er spända och andra som har sina hjärtan öppna känner min kärlek i sina hjärtan. Fortsätt att öppna era hjärtan, kära barn, för att låta mer av min kärlek komma in. Öppna era hjärtan och hjärtchakran till fullo!

De som inte är vana vid min kärlek, de som är stängda gentemot mig, fortsätter att bli alltmer upprörda när vågen blir starkare och starkare. Det är ert jobb, Ljusarbetare, att hjälpa andra som har svårigheter. På vilket sätt? Genom att vara ett lysande exempel på kärlek som är förkroppsligad. Visa dem hur man andas, hur man slappnar av och låt dessa känslor av kärlek komma in. Visa dem att det är OK och att allt kommer att bli bra. Var försiktiga och snälla mot alla. Jag vet att det här är svårt, särskilt om någon skriker eller slår till er, till exempel. Men låt mig komma in i era hjärtan och jag hjälper er att göra det här. Ni är mina emissarier, kära barn. Du är JAG förkroppsligad och jag behöver din hjälp just nu!!

Ja, ni har tagit på er många jobb för denna livstid och det här är ett av dem. Det här är BRÅDSKANDE, kära Ljusarbetare för vi vill rädda och hjälpa så många vi kan. För dem som inte får er hjälp eller era välsignelser kommer det att bli svårare. Överilade åtgärder kan inträffa. Ni ser det här varje dag i era nyheter och det blir allt vanligare när tiden går … tills tröskeln till kärleksvibrationerna når tippunkten för att ta er alla till nästa nivå. När det sker kommer inte den som inte vibrerar i en viss hastighet att kunna gå vidare. De kommer att tas omhand, oroa er inte! Men det är vårt gemensamma mål att så många som möjligt gör övergången och stiger upp tillsammans. Förstår ni? (Ja!)

Ja, Käraste, du kan ställa en fråga.

Vilka kosmiska händelser kommer också att sammanfalla med din Tsunami av Kärlek? Jag har hört mycket om solen på sista tiden.

Ahhh, ja käraste, det finns många händelser som alla sammanfogas i perfekt harmoni för att frambringa denna topp av högsta vibrationer för att hjälpa mänskligheten vid denna tidpunkt. Vissa är kosmiska händelser, vissa är astrologiska till sin natur, vissa är mer fysiska (som ljud) medan andra är energetiskt baserade. Det här är en otrolig tid att leva i, kära barn och ni ville alla vara här nu. Ni är de modigaste av de modiga och min stolthet och glädje. Jag hälsar er och applåderar er fasthet och ert mod under denna svåra tid.

Kom ihåg att ni alla har era egna uppvaktningar av kärleksfulla Varelser som omger er hela tiden, som skulle hoppa upp och ner för en chans att hjälpa er!!! Kalla på dem!! De lever för att tjäna och hjälpa er, eftersom de också har tagit på sig detta uppdrag. Tveka inte om att be om hjälp, kära Barn. När ni gör det visar ni styrka och visdomen att veta när man ska söka hjälp. Det finns ingen svaghet eller skam i det. Vi är en familj, en storslagen grupp och vi har alla våra roller att spela.

Kom ihåg, låt era ljus skina så starkt som möjligt och när andra dras till er, visa dem nåd och kärlek i mitt namn. Lär dem att andas, slappna av och öppna sina hjärtan för att älska. Det är allt. JAG ÄR er Moder gud. Lev i lätthet och nåd och gå med min kärlek, kära Barn.

 

* * * *

Dela gärna

Messages of Love through Dancing Dolphin
https://dancingdolphinlove.blogspot.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...