Moder Gud via Dancing Dolphin, 26 januari 2019

Moder Gud via Dancing Dolphin

26 januari 2019

Föreställ Er den Värld ni Vill Leva i!

Dröm om den! Tro på den! Skapa den och den är er.

JAG ÄR Moder Gud och jag vill berätta för alla mina Barn att jag är så väldigt stolt över er! Ni kom som frivilliga till detta stora experiment för Gaias resa från mörker till ljus, och ni har alla nått ert mål. Ni har outtröttligt arbetat tillsammans med Gaias alla kungariken, er Galaktiska familj och Himlens Kompani, för att åstadkomma denna gigantiska uppgift tillsammans. ER Fader och Jag är extremt stolta!

Detta stora experiment eller projekt är det största i omfattning som någonsin försökts genomföras. Många, många själar har arbetat på detta projekt i tusentals år! Vet ni vad det betyder? Fler av era år än ni kan räkna, till att börja med (skrattar). Ja, jag känner mig glad och uppsluppen ikväll då jag ger er detta meddelande att dela med era ljusarbetarkollegor.

ENERGIER TILL HJÄLP MED ER OMVANDLING

Jag har sänt er min Tsunami av Kärlek i några år nu och intensiteten i kärleksvågorna fortsätter att öka. Era kroppar anpassar sig vackert. Denna process har varit saktfärdig och avsiktlig. Det måste gå till på det sättet så jag inte överbelastar era kroppsliga kretsar så att ni kraschar (i elektriska termer). Ovanpå mina kärleksvågor, sänder Plejaderna och andra medlemmar av era Galaktiska familjer sin egen energi, specifikt överförd från solen. Ni kan känna dessa energier som tryck på ert kronchakra, orolig mage, hyperenergi eller trötthet. Era frekvenser kommer att stiga upp och upp och upp tills ni inte längre ryms i era små 3D-kroppar längre. Ni expanderar hela tiden och jag vet att ni alla känner det. Ibland är ni fysiskt utmattade, vid andra tillfällen känner ni er uppsvällda som om ni vore i en stor bubbla som brister närsomhelst. Varje kropp tar emot energierna och reagerar olika. Vänligen vet att de är välvilliga, avsedda att hjälpa er i er omvandling till 5D.

Var tålmodiga och snälla mot er själva då ni uthärdar dessa intensiva energier, kära hjärtan. Gå, drick mycket rent vatten, ät när ni är hungriga och vila när ni är trötta. Ahhhh….. slappna av. Andas in och andas ut. Visualisera. Centrera. Dela. Lägg samman era hjärtan och era händer, Ljusarbetare. Fortsätt med era dagliga meditationer och gruppmeditationer, ni är mäktigare då ni går samman.

ER NYA JORD

Fokusera på det ni vill se i era liv. Föreställ er den värld ni vill leva i! Dröm om den! Tro på den! Skapa den och den är er. Den Nya Jord ni föreställt er och talat om är inget annat än en stor plattform som står redo för er att inträda i och skapa i. Den är som en stor boll av lera för en keramiker eller som en tom duk för en målare. Visualisera den, föreställ er den och den kommer att manifesteras för er, för era 5D byggstenar kommer att vara fullt aktiva för manifestation. 5D SKAPAS AV ER. Förstår ni?

Ni är sååååå väldigt nära, kära barn. Ni står på den yttersta spetsen, redo att forsa framåt! Allt ni behöver är en liten knuff och jag ger er den precis nu!! Knuffar er över kanten, knuffar er framåt och uppåt, kära Barn!

Rädsla är ingen-ting. Tid är ingen-ting. FOKUSERA BARA PÅ VAD NI VILL.

Tänk som ett barn som tjuter när han/hon ser något de älskar! En valp! En kattunge! En trehjuling! Weeeeeee! Då kommer ni att flyga iväg och lämna denna 3D-värld för alltid. Och er glädje kommer att lyfta andra också, visste ni det? Älskar ni inte att se ett barn skratta? Det är smittsamt! Ni börjar fnittra och skratta högt själva. Ja, ett barns skratt är en av våra mest omhuldade skapelser.

Känn min energi, kära barn. KÄNN MIN KÄRLEK I DESSA ORD för den är kraftfull och glädjefylld och kommer att hjälpa er med de minsta saker i era liv. Släpp in den, sug i er den och fyll era hjärtan med min ovillkorliga kärlek. Använd den för att känna er starkare och stöttade. För allt som ni gör kan ni kalla på min hjälp. Jag kommer alltid att finnas här för er.

Återigen, jag är extremt stolt över er, kära Barn och jag sänder er min Kärlek, min Tacksamhet och mina Gratulationer!!!

****

Dela gärna detta!

Message of Love through Dancing Dolphin
https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

Du gillar kanske också...