Fader/Moder Gud via Ann Dahlberg, 24 juni, 2017

Fader/Moder Gud

Lördag 24 juni 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Fader/Moder Gud och jag vill idag sprida kärlekens budskap. Jag är kärlek, ni är kärlek, allt som lever och rör sig är kärlek. Allt som kommer från mina händer är kärlek och kommer alltid bestå av kärlek. Sök i ert hjärta och ni finner kärleken där. Essensen av din själ är ren kärlek. När du har öppnat upp ditt inre så finner du sanningen där, din själs sanning som vet att du är ljus. Ren, vit och lysande och full av kärlek till allt som är.

Ja, skapelsen är ljus och kärleksfull allt annat är en illusion, du kan när som helst gå tillbaka till det ljus och den kärlek som du är. Ni har dock valt att få erfarenheter och en större förståelse av kontrasterna som kan finnas i livet. Den här gången valde ni att gå djupt ner i kontrasternas värld, ni glömde bort ljuset i ert hjärta men ljuset glömde inte er. Det har kommit nu för att föra er hem igen. Hem till det ljus och den kärlek som ni tillhör. Det var många rop av hjälp och förtvivlan som nådde ljuset. Jag er Fader/Moder Gud för nu ljuset tillbaka till Er. Min famn är öppen och välkomnande.

Jag har väntat länge på Er återvändo och det är en glädjens dag för mig och alla ljusets varelser att ni nu återvänder hem. Det blir en ljusets fest i kärlekens tecken. En stor dag för det himmelska ljuset och de himmelska portarna står vidöppna. Många välkomnande händer står beredda för att ta emot er. De har väntat, längtat och skickat kärlek för att påminna er om er födelseort vilken är i ljuset. Ni föddes i ren kärlek och ljus, ni återvänder som rena, ljusa och kärleksfulla varelser. Måhända kan ni tycka att livet i kontrasternas värld av mörker har gjort er mindre kärleksfulla men det är också bara en illusion. Inget kan förstöra er inre essens. Det är bara en förståelse av vad separation kan åstadkomma genom ångest och rädsla som ni tar med er tillbaka. Denna förståelse kan hjälpa andra som kämpar med samma separationångest att kunna ta sig tillbaka till ljuset och förstå att de alltid är älskade och välkomna närhelst de vänder tillbaka hem.

Ja mina älskade barn, jag kan bara älska er och jag följer er dagligen och stundligen. Er vilja är min vilja och er vilja är nu att återvända hem och det fyller mitt hjärta med stor glädje och kärlek. Förberedelser har gjorts för er återkomst och det dröjer inte så länge innan vi har ljusets barn hos oss igen. Änglarna spelar och sjunger av glädje och kärlek för den stora händelse som nu sker på Jorden.

Jag er Fader/Moder Gud håller handen över allt som sker på Jorden idag så att ni tryggt kan vandra hem igen. Jag har väntat på Er kära barn, jag har väntat på Er. Det är en stor glädje för mig att se alla mina barn vandrar hem igen. Det är en ofattbar känsla som inte kan beskrivas i ord. Min kärlek till Er kan inte förklaras, beskrivas eller kännas i den dimension ni tillhör. En dag kommer ni att förstå hur högt älskade ni är. Vet och föstå att ni är väntade och älskade långt bortom er förståelse.

Min kärlek finns med Er hela tiden för varje steg ni tar i detta eller nästa liv…ända tills ni åter står vid min sida som ett rent och kärleksfullt ljus.

Jag är med Er

Fader/Moder Gud

You may also like...