Moder Gud via Galaxygirl, 28 december 2017

Moder Gud via Galaxygirl, 28 december 2017

 

Meddelande från Moder Gud 28 december 2017

Moder Gud 28/12/17

Kära barn, det är Jag, er Moder Gud. Jag talar med er i kväll med ett hjärta som flödar över av kärlek och glädje, för var och en av er. För jag minns er när ni började tänka och känna kärlek, när ni framförde er egen unika melodi av ljus och kärlek och ibland skratt.

Jag vet, vi vet, er Fader och Jag, att vi kan förvänta oss underbara och mäktiga saker från er. Jag ser att många av er är oroade, funderar, försöker förstå när era närstående växlingsmöten ska komma – och de kommer att komma snabbt till er – vinden blåser i ryggen på er nu barn, och driver er allt mer framåt och uppåt – och jag ser era rynkade små pannor och oroade hjärtan. För ni frågar er, många av er, “Hur ska jag kunna klara den här monumentala uppgiften? Jag är en obetydlig person med stora idéer, men jag har aldrig gjort någonting liknande detta tidigare, uppgiften är enorm och förväntningarna och förhoppningarna ännu större från mig själv och av mig, från himlens sällskap.”

Vi vet om era bekymmer. Tror ni verkligen att vi skulle lämna er ensamma i allt detta? Vi har funnits bredvid er varje stund, i varje andetag. Varför skulle det någonsin förändras, särskilt med dessa mått mätt då allt blir tydligare, när ni höjer er och stiger upp? Ni har aldrig varit ensamma. Ni är krigare. Ni har bestigit många berg och utkämpat många strider, som slutat i seger. Ni kommer från många, många stjärnsystem och galaxer, från många tider och platser och jag säger nu, som er älskande moder, ni är redo.

Ni är redo att stå upp och bli storheten inom er. Jag försäkrar er. Jag kommer att vara med er vid växlingsmötet och vid varje projektmöte, så att många hjärtan påverkas av den allra största mängden ljus – Jag försäkrar er det – om ni inbjuder mig. Det behöver inte alls vara svårt. Det kan bli lika enkelt, lätt och kärleksfullt som ni tillåter det att bli.

Det ni framlägger kommer att utökas, så var till freds. Lita på mig och på er själva, för ni är en reflektion av mig, med min gnista djupt inom er. Du är jag och därför är jag du – ser ni nu att vi alla är en? Känner ni mina tårar av glädje och lättnad på er panna, när jag håller om er och vaggar er? Det är dags att kärleken, eran av kärlek, kommer till denna mest utsökta planet av planeter, Gaia, som har offrat så mycket för er. Och ni – vi – är alla skyldiga henne vår kärlek och hjälp. Så kanske genom att veta om dessa saker, att ha denna vetskap om hur mycket ni är älskade, kommer att bära er till och genom mötet, och efteråt när ni planerar, utför och drömmer – vet att er Moder Gud alltid är med er, alltid älskar er, är alltid precis vid er sida för er, och väntar bara på att få dela dagen med er. Och i sin tur kommer denna sanning att expandera och upphöja er, kära barn.

Jag älskar er. Denna person är så trött – alla ni är det! Jag förstår det, jag vet det. Jag vet hur ryggen har krökts under tyngderna av denna övergång, från mörker till ljus – men här kommer en hint – låt oss nu bara kasta av oss tyngderna. Låt oss vara ljusa, fria och lätta i hjärtat tillsammans, och dansa på vägen över regnbågsbron, hand i hand, hjärta till hjärta för en rungande seger, din och min, och Gaia – för kärleken har vunnit.

Kärleken har vunnit! Och vi är här för er varje stund, varje dag, för alltid, genom alla dimensioner och i varje skrymsle och vrå i hela rymden. Jag är här för er och jag älskar er totalt. Vila nu och var i frid. Jag är er Moder Gud och Jag kysser er alltid så ömt godnatt.

 

~ Galaxygirl

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

You may also like...