Plejaderna via Daniel Scranton, 29 december 2017

Plejaderna via Daniel Scranton, 29 december 2017

 

Att Nå Högre Frekvenser ∞Det Plejadiska Höga Rådet av Sju

Vi är det Plejadiska Höga Rådet av Sju, och vi är glada över att kunna erbjuda er våra visdomsord.

Det handlar om frekvens. Det är att lägga uppmärksamheten på en viss frekvens som är svaret på de flesta frågor. Det är din resa nu. Detta är en energetisk resa genom frekvenstillstånd, förstår du. Allt annat som spelas ut i din verklighet är en återspegling av frekvensen du håller. Det är verkligen inte mer komplicerat än så. Var därför mer uppmärksam på frekvensen som du håller.

Hur gör du det, kanske du undrar. Jo, ju mer intonad du är med ditt känsloläge, desto lättare är det för dig att mäta frekvensen som du håller. De högre frekvenserna känns bättre i era fysiska kroppar än de lägre, och det finns ingen anledning för er att frukta eller döma de lägre frekvenstillstånden. Det finns ingen anledning för dig att döma dig själv för att ha aktiverat de lägre frekvenstillstånden. Det är den första platsen för dig att börja på.

Släpp alla idéer som du har att den frekvens du håller är något olämpligt, att du ska frukta den, eller att du borde känna att du är dålig när du har den. Den är bara där för att upplevas och också för att ge dig en punkt av relativitet. Du kan inte riktigt veta att du har flyttat från en lägre frekvens till en högre frekvens utan att först bli medveten om den lägre frekvensen och hur den känns i din kropp.

Så, börja med att fira att du är medveten om frekvensen du håller. Och om du håller en högre frekvens, förstärk den helt enkelt, rid på vågen av den, njut av känslan så mycket som möjligt. Släpp dina önskningar att förstå var frekvenserna kommer ifrån, hur du kom dit du är och bara omfamna allt.

Att aktivera en frekvens är lika enkelt som att ändra andningen. Du vet att när du uppmärksammar din andning, kan du ändra hur djupt, hur långsamt eller snabbt du andas, och detsamma gäller ditt frekvensläge. Om du uppmärksammar det med syftet att höja det, behöver det inte vara mer komplicerat än att ändra andningen. Faktum är att du kan säga att de två går hand i hand.

Så använd din andning och din förmåga att medvetet andas för att tona in dig till ditt frekvensläge, för att förstärka ditt frekvenstillstånd och för att i största möjliga utsträckning njuta av de högre frekvenstillstånden. Och då är det vår rekommendation att du inte tittar runt i din värld för omedelbara resultat. Fortsätt i stället att njuta av din förmåga att ändra din frekvens, eftersom när du gör det så ändrar du hur du mår. Och då behöver verkligheten runt omkring dig inte förändras för att du ska må bra.

Vi är det Plejadiska Höga Rådet av Sju, och vi är mycket förtjusta i er alla. Det är allt.”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...