Arkturiska Rådet Via Daniel Scranton, 4 december 2018

Arkturiska Rådet, 4 december 2018

Via Daniel Scranton

Jorden och Arkturius

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er.

Vi har väntat på möjligheten att dela det här meddelandet med er, och nu är det en perfekt tid på grund av att ni har tillgång till mer av er Arkturiska energi och DNA. Förbindelsen mellan vårt stjärnsystem och ert solsystem är mycket mer omfattande än ni kanske tror.

Vi är en stor del av planeringen av Jordens upplevelser, och när vi använder pronomenet ”vi” här, hänvisar vi till Arkturierna som vid den tiden var en del av den processen. Befolkandet av Jorden var något som alla stjärnsystem i galaxen deltog i, men det behövdes en berättelse som skulle ge er alla tillgång till det stora utbud av känslor som ni har tillgång till på Jorden. Och så kom vi på historien.

Vi visste att om ni skulle kunna komma åt känslor som är relaterade till enorma trauman, så skulle ni behöva uppleva förstörelsen av Lemurien och Atlantis. Vi visste också att om ni skulle kunna uppleva villkorslös kärlek och förlåtelse, skulle ni behöva en grupp varelser som gjorde sig skyldiga till förslavning av mänskligheten.

Så även om vi aldrig har spelat skurkarna i er historia, är vi fortfarande bundna till er och det lidande som ni har fått utstå. Och för det är vi mycket, mycket ledsna. Vi vill dock att ni ska veta att möjligheten för er uppstigning var knuten till er villighet att uppleva de tragedier och trauman som ni har på planeten Jorden, och vi vill också att ni ska veta att vi Arkturier har varit med er varje steg på vägen.

Vi har erbjudit vår kärlek, vårt stöd och vår hjälp på alla sätt vi har kunnat, sedan livet på Jorden började.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

https://danielscranton.com

Du gillar kanske också...