Moder Gud via Galaxygirl, 7 februari, 2018

Moder Gud, 7 februari 2018

Via Galaxygirl

Kära älskade barn det är jag, er Moder Gud. Jag vill gärna tala om hur jag ser på er med glädje och tillgivenhet. Jag längtar efter att få trösta er när jag ser era tårar eller känner er smärta. Var snälla och tillåt mig att känna glädjen av denna kontakt och av er tillit. För jag är verkligen här för er. Ni är omgivna av kärlek. Om ni kan börja känna och uppskatta det här, kommer så mycket mer glädje att vara tillgänglig för er.

Dröm med mig. Skapa med mig. Allt är bra och allt håller på att avslöjas och fortsätter framåt på ett fantastiskt sätt. Vi ser er alla som Universums superhjältar, och är så spända på att se vad ni människobarn kommer att göra härnäst!

Mörkret håller på att klarna. Var inte rädda för förändringarna framöver, för de kommer att vara hanterbart intensiva, och vi behöver att vår markpersonal håller fast vid ljuset, friden och neutraliteten för att balansera dessa intensiva energier, som strömmar in genom er atmosfär. Andas in mig och låt oss samverka tillsammans som En.

Var i frid. Jag är alltid tillgänglig för er. Jag är er Moder Gud.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...