Moder Maria, 18 april

Moder Maria

Lördag 18 april 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Moder Maria och jag söker Er alla idag för att tacka er för det fina arbetet som ni har gjort på Jorden så att vi nu kan segla vidare uppåt i rymden. Det gläder mitt hjärta att ni nu börjar vakna upp och förstå att ni är en del av Jorden och att Jordens väl och ve också är ert. Vi hör ihop och för att alla ska må bra så måste vi ta hand om varandra vare sig det gäller natur, djur eller människor. Ett välfungerande ekosystem ger ett välfungerande liv i såväl mikrokosmos som i makrokosmos. Det ena kan inte leva utan det andra. Allt är heligt sprunget ur Vår Herre skapares skapande. Allt han skapar är perfekt och sprunget ur den största och djupaste kärlek som existerar i universum. Därför är allt perfekt från början till slut. Det finns inga misshälligheter eller misstag begångna av Vår Fader. Allt är kärleksfullt genomtänkt in i minsta detalj.

Misshälligheter och problem står vi för när vi separerar oss från Honom. Någonstans på vägen tappar vi bort den eviga kärleken eller vi gömmer den djupt i vårt inre och har sedan svårt att hitta den igen. Vi letar bland allt bråte men den har gömt sig väl. Vi får slänga en massa skräp innan vi får en skymt av den. Efter åtskilliga resor till och från sopstationen börjar den synas klarare och vi förstår var vi hör hemma. Resan hem blir lättare och lättare ju mer skräp vi slänger på vägen. Vi börjar förstå vår egen kärna av ljus och kärlek och fötterna går nu stadigt hemåt samtidigt som vi sprider ljus till andra vandrare som vill gå samma väg. På det viset hjälper vi varandra att hitta vägen hemåt. Ingen blir gladare än Vår Fader som alltid har väntat på att ni ska återvända hem.

 

Kärleken är det största som finns och kärleken omfamnar Er hela tiden även då ni inte är medvetna om det. Den strålar och lyser och försöker komma in i varje skrymsle och vrå. Den är oförtrötterlig och ger aldrig upp. Förr eller senare träffar den sitt mål. Var förvissade om att ni är målet kära Jordbor. Ni har redan blivit träffade av åtskilliga pilar. Det kan strömma ljus lite varstans i kroppen nu. Det ömmar och svider lite men det går över. Efteråt känner ni er bättre till mods. En och annan klar tanke har också fastnat. Nu är det dags för en skur av pilar. En del av er har redan fått en dust av dem och har en stark känning av olika förnimmelser i kroppen. Korta vibrationer kan uppstå lite här och där i kroppen men detta är inget att oroa sig för. Skulle det vara något större obehag så får ni rådfråga er läkare.

Det går inte att undvika att känna någon form av sympton eftersom allt nu förändras i grunden. Ljuset tränger ut det gamla och det nya kommer in. Vem blir inte trött av förändringar och detta är en stor förvandlingsprocess. Vi förvandlar våra kroppar från tunga kolbaserade till lätta kristallina. Det här kan inte göras i en handvändning utan det tar sin tid. Era kroppar måste successivt vänja sig vid det här nya materialet annars går de sönder. Det är bit för bit som gäller annars slår det ut hela ert system och det är inte det som är meningen nu. Ni ska kunna gå vidare i era kroppar och då måste en del försiktighetsåtgärder till. Men arbetet löper på och framstegen kommer ett efter ett.

Jag är så stolt över Er och så glad att ni är med på tåget. Jag har väntat och längtat men nu kan tåget äntligen börja köra från stationen.

Jag är så lycklig nu och jag tackar och älskar Er alla.

Moder Maria

Du gillar kanske också...