Moder Maria via Ann Dahlberg, 6 december

th

Moder Maria

Söndag 6 december 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag vill prata med Er om olika saker som händer på vår jord idag. Mycket karma blossar upp lite här och där, men det är på en mindre nivå än den ni har sett tidigare. Många modiga själar har offrat sina liv för att andra ska vakna och se vad som pågår i världen. Hedra dessa själar och sänd ljus till dem och deras familjer. De finns på andra sidan nu och hjälper till där det behövs och stöttar sina familjer i deras stora sorg.

En del naturkatastrofer kommer att inträffa men även dessa kommer att vara av ett mindre format än de stora katastrofer som vi har varit med om de sista två decennierna. Det viktigaste är att ni håller tron och hoppet uppe på den ljusa framtid, som ni så hastigt är på väg till. Allt fler börjar att vakna nu och följa sitt hjärtas ljus.

Jorden har ett skimmer av regnbågsfärger runt sig och helandet på ytan har tagit ett stort steg framåt. Än dröjer det dock lite innan vi kan besöka er jord. Grovarbetet måste avverkas innan finputsningen kan börja. Grovarbetet står ni för, kära barn och det är det som ni nu har påbörjat på olika sätt. Ni påverkar varandra väldigt starkt nu, då det kollektiva medvetandet växer för varje dag. Ju fler ni blir, ju starkare påverkan på det kollektiva och vidare till er för att manifesteras i det liv ni lever.

Det är viktigt nu kära barn att ni lyssnar på hjärtat. Det gäller att stanna upp lite då och då, för att finna ut vilken väg som är bäst för mig att gå idag. Det är nuet som gäller även om jag vet att det är svårt i den 3- dimensionella värld som ni lever i. Försök åtminstone att gå dit en stund varje dag. Helst stanna till och försöka hitta dit lite då och då under dagen, så att du blir van vid den känslan. Jag vet att det är svårt med jobb,familj och barn, men efter några idoga försök kan det bli bättre och bättre. Så småningom efter en hel del träning, så går det av sig själv.

Ljuset hjälper er nu, kära barn. Ljuset gör det lättare för er att hitta ert hjärtas ljus, stillheten och vägledningen som finns där. Många av er har funnit sin inre vägledning i stilla stunder med sig själva. Minns de stunderna lite då och då under dagen, även om du har fullt upp att göra, så har du intuitionen med dig hela tiden och du går på en säker och ljus väg. Den väg som det är tänkt att du nu ska gå.

Jag önskar Er lycka på allas er väg.

Med mycket kärlek

Moder Maria

 

www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...