Moder Maria 21 februari

Moder Maria

Lördag 21 februari 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag hälsar till Er alla på Jorden. Idag är en stor dag på Jorden. Ljuset är starkare nu och har vind i seglen. Ni har inte kämpat förgäves mina kära barn utan nu kan ni snart skörda frukterna av ert arbete. För oss häruppe ser det ljusare ut än för er. Vi ser helheten och tiden är inte begränsad här som den är hos er. Det som kan vara en lång tid för er är en mycket kort tid för oss. Trots allt så är det många som ser och välkomnar förändringarna nu.

Det är kärleken som segrar till slut, den villkorslösa kärleken som bara ger och som inget kräver tillbaka. Den bara finns där för allt och alla och löser upp allt mörker som vill lösas upp. Det är ljuset som är kärleksenergin som nu sveper över Jorden. Känn den energin långt ner i era hjärtan så förstår ni att det är sant. Ljuset i era hjärtan är kärlek. Allt som är skapat är skapat av ljus kärleksenergi. Hitta ljuset i era hjärtan och ni har hittat hem. Fader/Moder Gud skapade er till ljusvarelser med oändliga gåvor.

En del av de gåvorna är det meningen att ni ska ta fram nu i denna tid. Ni är alla så innerligt älskade mina barn och de trumpetar riktigt ordentligt för er häruppe. Er seger är vår seger, tillsammans går vi segrande fram mot Den Gyllene Tidsåldern vårt unika mål. Målet som vi för länge sen satte oss för att nå och nu har det hänt. Det lilla motstånd som finns kvar kan inte ändra på detta.

Jag är så glad att vi nu nått fram till vårat mål och att jag kan få med mig mina barn, alla levande väsen som bor på Jorden. Den lyckan är oskattbar och glädjetårar flödar från mina kinder av tacksamhet för denna nåd som har vederfarits mig. Detta var min bön och jag är innerligt tacksam för att jag blev bönhörd. Det är så underbart att få stiga upp tillsammans med alla er så det har varit värt allt motstånd som har riktats mot mig.

Nu kan vi snart andas ut och se bättre tider an. Härliga varma kärleksfulla tider väntar, där ljuset har sin rätta plats och mörkret har fått vika undan. Jorden kommer att på nytt bli en Paradisö för alla väsen som vill bo på den. Harmoni kommer att råda mellan alla väsen och endast kärlekshandlingar är tillåtna. Ingen önskar heller något annat, ty i denna dimension är vi ”kärlek”. Vi är oförmögna att ge något annat.

Detta är er framtid kära barn. Jag förstår att många av er längtar dit och önskar att det kunde gå lite fortare. Tänk då på att ni har det redan i ert hjärta. Ni kan finna denna glädje och kärlek just nu precis där ni är för ögonblicket. Ni är redan kärlek kära barn och kommer alltid att så förbli.

Jag ser ljuset i era hjärtan och jag älskar er så mycket!

Moder Maria

Du gillar kanske också...