Moder Maria via Ann Dahlberg, 16 januari

th

Moder Maria

Lördag 16 januari 2016

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Moder Maria och jag vill prata om sanningen idag. Sanningen kan vara befriande men den kan också göra ont. Det kan göra ont att höra sanningen samtidigt som den erbjuder en att läka inombords. Vi har alltid något som behöver läkas och sanningen kan vara förlösande. Det som var dolt och gömt lång därinne kommer plötsligt fram ur skuggorna. Minnena kan vara svåra att bära likaså vårt eget tillkortakommande. Minns då att kärleken läker allt. Omfamna dig själv med kärlek och be dina guider sända ljus och kärlek till dig. På så vis kan du lösa upp ångesten och rädslan som hörde ihop med det minnet och kanske många andra tidigare händelser som du inte längre minns, men som lever kvar i dina cellminnen.

Kärlek, Kärlek, Kärlek och åter kärlek kan göra dig hel igen. Världen behöver sanning och att vi öser kärlek över oss själva. När vi helar oss själva så helar vi jorden och det samhälle vi lever i. Var inte rädd för din egen sanning, vi har alla sanningar att tampas med. Vi har alla levt i illusionen och påverkats av den. Vi har alla prövat olika saker under de många liv som vi har levat på jorden. Döm inte er själva eller andra utan finn kärleken i ditt hjärta. Kärleken dömer inte, den älskar bort din smärta och sår nya frön av helande och läkande, så att du i din tur kan så nya frön som helar och läker de som du berör. Världen är full av kärlek, du måste först hitta det i ditt eget hjärta, för att tillfullo njuta av allt det vackra som finns. Kärlek drar till sig kärlek, så när du är kärlek, så har du också kärlek runt dig.

De helande energier som finns runt er nu, hjälper er att öppna upp för kärleken inom er själva. Hela er kropp kommer att känna sig älskad. Allt vad ni ser och rör vid kommer att beröras av er kärlek. Många tar tacksamt emot, andra kanske drar sig olustigt tillbaka, för de har svårt att se sig själva och kan behöva lite hjälp för att hitta hem till sitt eget hjärta.

Stå fast i er kärlek och vik inte en tum. Världen behöver er kärlek idag. Alla som har hittat vägen till hjärtat måste hedra sitt hjärta. Hjärtat är ljus, hjärtat är kärlek. Kärlek och ljus är det som övervinner mörkret och rädslan som har tagit många boningar idag. Det kan dock inte stanna kvar, det har redan besegrats av ljuset. Jorden har gjort sitt val och nu är det eran tur att välja. Även om sanningen kan göra ont så är ljuset och kärleken desto starkare. Det enda du behöver göra är att välja det. Det finns inget som du har gjort som inte går att läka. Hjälp finns att få för alla men viljan kan bara vara din.

Har jag uttryckt mig klart nog? Det är genom att älska och förlåta dig själv som du öppnar upp för kärleken i ditt inre. Acceptera allt som hänt, förlåt och älska din okunskap som nu har blivit till kunskap i kärlek och ljus.

Jag skickar Er så mycket ljus och kärlek jag förmår, för att ni ska kunna öppna era hjärtan för det ljus och den kärlek som ni verkligen är.

Min kärlek finns med Er för alltid.

Moder Maria

Du gillar kanske också...