Den Gudomliga Modern via Linda Dillon 26 juli 2020

 

 Linda Dillon: Gudomliga Modern – Ett Nytt Område av Medvetenhet

 

Gör inga misstag med det, söta du – skiftet är väl igång och det finns en ny medvetenhet som förankras i varje varelses hjärta och sinne.

Denna vackra kanaliserade pärla delas kärleksfullt av Hairol från hans personliga läsning med Linda Dillon.

Gudomliga Modern ~ Ett nytt Rike av Medvetenhet

Gudomliga Moder: Hälsningar, Jag är Maria, Jag är Stor, Universell Moder, Gudomlig Moder, Moder till En och Moder till alla, Förändringens Moder och Beständighetens Moder, Moder till hav och himmel och berg, och ja, söta du, Moder till Dig.

Kom med mig, min älskade son, och låt oss lämna all form av dualitet långt efter. Det behöver inte vara antingen/eller. Du är i din process med fullt övertagande av ditt Uppstigna Jag, men låt mig vara tydlig: det är inte bara att slå om en strömbrytare … ja, det kan vi göra … men det är för dig som lärare, som kanal, som bringare av ljuset, som sökare och vägvisare, att ha gått igenom denna process så att när du undervisar och tränar och stödjer och älskar andra, att du förstår vad de går igenom, vad de saknar, stegen som de inte har tagit, och de felaktiga stegen som de har tagit.

Ja, det finns sådana saker som ”felaktiga steg”. Det finns många natursköna omvägar, som du väl vet för att du har tagit några av dem, och det är bra eftersom människor har behov av att förstå omfattningen av sina beslut om fritt val/fri vilja. Men det finns tillfällen i mänskliga liv när de vänder sig så långt in i egot, till missbruk och kontroll och maktsökande att de förlorar siktet på att de är en del av mig.

Så oroa dig inte, älskade. Du är absolut på rätt spår. Jag har gett dig, jag har gett denna planet, en Paus. Nej, jag tog inte fram coronaviruset, men jag använder den här situationen, justerar den, för att anpassa den till min plan. Men i detta, säger jag dig, kan denna Paus hanteras på flera sätt. Ett sätt, ja, är genom ångest och osäkerhet, men det andra är möjligheten att verkligen gå djupare i din själs helighet och verkligen bestämma, ännu en gång, på en djupare, högre, bredare nivå vad som är värdefullt för dig.

Nej, inte vad som är värdefullt för mig eftersom om det är värdefullt för dig, kommer det att vara värdefullt för mig. Min söta son, du är fantastisk. Ja, jag vet att du står emot när jag säger detta, men jag skapar inte, jag föder inte något som inte är av gudomlighet. Du vet detta och du har valt … nej, aldrig att överge att vara en andromedansk människa … utan också att integrera i denna konsoliderade helhet vem du är, din gudomliga väg, som är din mänskliga väg.

Förneka inte dina mänskliga böjelser. Om jag inte önskade att du skulle ha ett mänskligt experiment, skulle du och vi inte ha beslutat tillsammans med full överensstämmelse att få dig att inkarneras på denna planet under denna tid av ett så betydelsefullt skifte.

Gör inget misstag med det, söta du – skiftet är väl igång och det finns en ny medvetenhet som förankras i varje varelses hjärta och sinne.

Det är därför vi håller dem borta från det galna kaoset. Det är så denna energi kan förankras. Det går bra för dig. Ge din ångest till mig, söta du. …

Hairol: Hur påverkar ni saker? Jag är nyfiken på det.

DM: Tänk på det här sättet. Säg att någon kommer över din ansökan. Nu åsidosätter vi inte individens fria vilja, men när de tittar på sidan, på skärmen, ingjuts den inte bara med din energi utan med min.

Mycket ofta kommer de att ha en känsla – och ibland förstår de den känslan och ibland gör de det inte – men de tänker att ”ha, den här killen har något; Jag känner att det finns potential här. ”Och det är inte bara på grund av vad du har skrivit eller dina betyg eller dina kurser. Det är mer en infusion till den personen av en vilja att” känna dig mer och utforska vem du är”.

Nu är variabeln i detta att för vissa kommer det att slå dem i sidled och de känner, på grund av energin, något … Jag antar att du skulle säga ”flytande” … men för andra finns det en känsla av ”vi måste titta på detta ytterligare.” Så det är ett mycket positivt inflytande – och detta inflytande utövas inte, som vi säger, för att åsidosätta någons intelligens utan att komplettera den, och i det får de också en infusion av min kärlek.

Låt oss nu vara mycket tydliga. Både Mikael och Gabrielle, särskilt Gabrielle, och dina egna älskade guider är mycket involverade i denna process.

H: Tack, Moder, vad är källan till den smärta jag känner?

DM: Det är en känsla av djup sårbarhet; det är en känsla … och låt mig tränga in i dig även när vi pratar om det.

Låt oss stoppa en minut. Gå in i ditt hjärta, söta du, för det är där våra samtal äger rum. Kom in i ditt hjärta … djupare … andas. [Paus]

Ångesten och paniken har några källor, och det är bra att vi pratar om detta så att du inte bara intellektuellt förstår utan låter mig ta det ifrån dig.

Det finns en ”här-och-nu”, ska vi kalla det, panikkänsla. Din … och jag älskar det här med dig, söta du … din ångest för att komma igång, att vara i ditt Uppstigna Jags fullhet, att vara i sanningen om anpassningen till mig och med vår plan är så sann, så underbar, att det är en del av dig som är livrädd. ”Tänk om allt jag tänkt och planerat inte händer? Tänk om det hela är en massa lögner? Vad händer om detta coronavirus blandar sig i och Planen har gått åt sidan? Tänk om jag dör? ”

För verkligen, du känner dig för första gången i ditt liv fysiskt, miljömässigt sårbar- och du är en stark, livlig ung man med ett helt liv framför dig. Så det finns denna panikkänsla som: ”Å nej! Tänk om, tänk om, tänk om? ”

Tänk om denna Paus skulle återställa alla så att de samarbetar med mig, och därmed dig? Eftersom jag är lite trött på människors motstånd mot kärlek. Så det är det första.

Nu ska vi också prata om att fixa detta, men låt mig förklara den andra stora faktorn. Du har gått igenom detta tidigare. Du har bevittnat förstörelse av planeter, förstörelse av arter; du har bevittnat förstörelsen av Lemurien och Atlantis och Sahara. Och det finns en del av dig … det är inte så mycket panik som precis på gränsen till sorg och rädsla för att detta skall hända igen eftersom du vet att det har hänt, och du kan inte bära tanken att denna uppstigning till hjärt -intelligens och in till en intergalaktisk planet … du kan inte bära tanken på att det inte händer.

Så det är tvåfaldigt: det är några gamla minnen som du har levt igenom – och som du har dött igenom! – och sedan är det den nuvarande oron för att saker inte skall bli genomförda som vi har planerat. Så det är vad paniken handlar om.

Hur löser du det här? Ge det till mig! Jag kan absorbera din panik, din ångest, din osäkerhet på det sätt som ett moln tar upp en droppe fukt, en enda tår. Låt mig ta detta från dig!

Nu, hur du gör detta är att börja med att andas in min blå, min blå diamant … Gå vidare! Och när du känner känslan av lugn som kommer in i dig, byter vi den till den mjukaste babyrosa. Andas … och jag ställer upp min sköld runt dig … och det här är som en klar diamant som jag lägger helt runt dig så att rädslan, paniken, ångesten och osäkerheten i luften helt enkelt inte når dig – för, gör inget misstag, älskade, den ligger i luften. Förankra dig nu ordentligt i Gaia, för jag behöver dig på planeten.

Och upprepa detta om du skulle känna något mindre än den lugna säkerheten.

H: Kan du upprepa, Moder?

DM: Ja.

Börja med att andas in det blå, det glittrande blå, men lugnt … gör det lite mörkare … det är den mjuka-blå sammeten på min kappa … och känn, helt bokstavligt, när du andas det att jag slår in dig i min kappa av blått … och ja, det har en huva … djupare … mer …

Ta ett lugnt andetag … fint djupt i min lugna stillhet … fyll dina lungor hela vägen ner till ditt solarplexus och andas ut, blås ut … whoo! … igen … whoo! … hela vägen ner till bäckenet … andas ut det.

Tänk nu på de mjukaste rosa molnen som du någonsin har sett, som bomullsvadd eller en babys filt, och känn dig som om du är inne i denna milda rosa kokong. Andas … och andas rosa … mjukare …

Känn att jag nu absorberar från varje cell i din kropp varje känsla av panik, ångest … Låt mig ta det. [Paus]

Känn att jag nu reser runt dig i en diamantformation med topparna bakom dig och framför dig – så att den är förseglad – en helt klar diamant. Det glittrar men det är inte så ljust att det bländar dig. Det är som ett mycket tjockt stormträfönster.

Och sedan placerar vi ut vakterna runt detta, Mikael och Raphael och Uriel och Jophiel – ingenting kommer förbi dessa Kraftfulla varelser – tillsammans med dina guider och Gabrielle och jag.

Du är skyddad, älskade. Det är okej att vara osäker, till den nivån att du är öppen för de osäkra miraklerna på ett positivt sätt: ”Det kunde vara så mycket bättre. Det kunde vara så mycket mer än vad jag tror! ”

Men jag vill inte att du … och jag skyddar dig och jag tar dessa känslor av panik. Om du ska känna den minsta ångest, upprepa detta med mig. Låt lugnet sjunka ner och förankra sig i ditt solarplexus, ditt hjärta och din hals … din hals är väldigt tät.

Jag är med dig. Detta är inte en upprepning av andra situationer. En av de saker du har gjort när du beslutat att komma till denna planet i denna tid var för att du visste att vi den här gången skulle bli framgångsrika. Så håll ditt hjärta och sinne inriktat på det vetande som jag ger dig. Den här gången blir segerrik!

Bättre?

H: Mycket bättre. Tack så mycket!

DM: Du är så välkommen och du är så älskad, söta du. Om du inte hade ett öppet, vackert hjärta, skulle du inte bry dig! Det är du som visar, när du går framåt … vad du gör är att visa för människorna vad det betyder att bry sig, inte att kontrollera, utan att stödja och vårda och trösta.

H: Tack, Moder!

DM: Du är välkommen, käraste hjärta.

 

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...