Moder Maria 6 mars

Moder Maria

Fredag 6 mars 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria som hälsar till Er alla idag. Jag är lycklig över att allt nu går som planerat. Tiden närmar sig då vi alla kommer att mötas. Det blir en STOR DAG för oss alla, mycket större än vad vi tror är möjligt. Jag väntar med spänning på den dagen då jag får återse Er alla, i en värld som har en högre och kärleksfullare vibration.

Vibrationerna blir starkare på jorden för var månad som går. Alla känner nu av vibrationerna på ett eller annat sätt. En del blir sjuka då kroppen behöver bli av med en del skräp. En del vaknar upp och undrar vad som pågår. Ytterligare några njuter av den nya energin som de känner i kroppen. De fylls av harmoni och kärlek och även om det bara är för några ögonblick, så börjar de förstå vilken resa de har påbörjat och de ser fram emot den fortsatta resan. De börjar också förstå att allt börjar inom oss själva. De blir mer motiverade att rensa ut all rädsla som finns inom dem och börjar leva mer i nuet.

Det finns många skrymslen i kroppen där rädslan döljer sig, det behöver inte vara så stort, det kan vara småsaker som ni är rädda för. Allt behöver rensas ut för att ni ska bli i fas med den högre energin. Kärleksfulla och positiva tankar är det som hjälper er bäst för att få uppleva denna energi av harmoni och kärlek. Så fort en negativ tanke sticker in så sjunker energin. Många av er känner detta tydligt nu och börjar medvetet motarbeta det negativa eller egot. Om man försöker omvandla det negativa till positivt och rättar egot vänligt men bestämt, så kan det gå vägen. Blir man däremot lite irriterad och försöker ändra det till positivt så kan det dock bli värre. Det fungerar inte så bra om man låter känslorna ta över. Man behöver ha kontroll på sina känslor också. Du är inte dina tankar och känslor. Du är du med en själs gudagåva att kunna styra ditt liv utifrån ett högre jag. Så behärskar er kära barn och sänd en tanke till ert hjärta eller själ och finn lugnet där. Det kommer att hjälpa er att lösa alla spänningar som sitter fast i kroppen lite här och där. Ju mer du rensar desto mer harmonisk blir du. Då blir det också lättare att ta till dig de högre energierna, där du sen lever i harmoni och kärlek med allt och alla. En sann broder/syster till allt som lever på Jorden. En hjälpande hand som Jorden just nu såväl behöver.

Genom inre rensning sker yttre rensning kära barn, det är allt ni behöver göra just nu. Arbeta med er själva och sen finns det nya uppgifter för er. De kommer fram allt eftersom ni är mogna för det. Även detta finns inom er. Hela er plan finns där, därför är det så viktigt att ni börjar med er själva då ni alla är en del av planen. Planen som innebär att föra Er själva och Jorden upp i en högre dimension. Ni är på väg nu kära barn så det är bara att arbeta på. Ljuset hjälper er att ta fram allt mörker i skrymslena och er uppgift blir att lösa upp det med kärlek och förlåtelse. Vi finns här till hjälp om något skulle kännas för svårt. Kalla då på oss och vi hittar vägar att hjälpa er. Ha tillit och lita på er själva. Ni har förmågan, tro inte annat. Ni är starkare och modigare än ni tror. Vi har fullt förtroende för Er.

Jag Moder Maria känner er alla och vet att ni har all den kapacitet som ni behöver. Det har vänt nu kära barn, ni är alla på väg framåt. De små hinder som återstår att lösas, kommer ni att klara av galant. Jag har stort förtroende för er förmåga och förväntar mig inte annat än att få återse Er alla igen.

 

Min starka kärlek omger ER alla.

 

Jag älskar Er innerligt.

 

Moder Maria

You may also like...