Moder Maria och Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 2 juni 2018 på Ljusarbetarmötet i Stockholm

Moder Maria, Maria Magdalena via Ann Dahlberg

2 juni 2018 på Ljusarbetarmötet i Stockholm

Moder Maria:

Jag är glad att ni inte ger upp utan fortsätter er strävan att utveckla er själva och er verklighet. Jag är tacksam och glad över att ni är här idag, att ni vill samlas och hjälpa och stödja varandra. Det är det ni behöver göra nu, kära människor på Jorden, hjälpa och stödja varandra. Världen är föränderlig och ni är också föränderliga inom er och förändras samtidigt som Jorden förändras. Era kroppar går genom mycket nu, era celler förvandlas och ert DNA växer till. Många av er har nu fler strängar.

Ni får fortsätta ha tålamod ett litet tag till, stora förändringar är på väg till er nu, men den viktigaste förändringen sker inom er själva och detta ger utslag ut. Var enade.

Detta är vad jag ville säga er idag, men jag vill också skicka er så mycket kärlek jag kan, och jag vill att ni ska se er omgivning som finns runtomkring er och ta in kärleken från allt som växer omkring er. Kärleken i era hjärtan är och förblir allting för er så att ni ska tänka kärlek, vara kärlek, påverka så att ni blir mer kärlek hela tiden.

Jag älskar er så mycket. Moder Maria.

 

Maria Magdalena:

Jag vill också, precis som min mor, tacka er för allt arbete ni gjort och för att ni inte ger upp utan fortsätter på er väg. Många av er har funnit sin väg, åtminstone den första biten av er väg och det kommer fler bitar allt eftersom. Det kommer i bitar tills det blir en helhet.

Jag tror och hoppas att ni fortsätter på den väg ni börjat. Jag känner mina barn, jag känner er, jag vet och tror på er. Jag älskar er så mycket och vi går med er nu, alla mästare och alla som varit på Jorden och arbetat för detta finns här nu och går med er vare sig de befinner sig på Jorden eller någonstans där de inte syns.

Jag tackar så mycket för mig. Maria Magdalena.

Du gillar kanske också...