Judas Iskariot via Ann Dahlberg, Kanaliserat inför grupp live i Stockholm, 2 juni, 2018

Judas Iskariot via Ann Dahlberg

Kanaliserat inför grupp live i Stockholm, 2 juni, 2018

Judas:

Jag är här nu, går med er samtidigt som jag håller ett vakande öga på er allihopa, jag ser er som man ser när man inte befinner sig på Jorden.

Det är många pusselbitar som passat in och fler är på väg. Moder Jord är i en stor omvälvning nu. Hon har rört på sig lite, men hon tar det försiktigt för att ni ska kunna hänga med. Det är en stor förändring som sker på Jorden, en större förändring än ni upplever där ni just nu sitter eller befinner er, men den är på ett annat plan, inte enbart på ytplanet utan den är så att den passar in i galaxen, i den rörelse som ska passa in i varandra så att det ska bli en större enhet i vår galax, i vintergatan där vi befinner oss. Det är det som sker nu och det är därför det kommer att ske mycket inom en kort tid. Jag vet att en kort tid för oss inte alltid är en kort tid för er, men ni ska veta att det hänt mycket där som ni varken ser eller upplever, och att vi finns med er, ni ska veta att vi finns med er, hjälper er. Kasta era böner upp och ni blir bönhörda, ni kan höra svaren i era hjärtan, men det är som Maria Magdalena sa, vi tar det bit för bit, ni får inte helheten förrän vi står där, och vet om var ni har ert mod. Det här, det är för att ni växer inombords, det är mycket inne i kroppen också som behöver förändras, och den kan bara förändras i en viss takt.

Jag tackar er alla för att ni är här, för att ni hjälper och stödjer varandra. Ni förstår att ni är väldigt älskade och omhuldade, det finns många runt er av både mästare och guider och familjemedlemmar och andra väsen som tillhör Jorden och Universum.

Ni ska veta att jag älskar och högaktar er.

Jag, Judas, tackar för mig.

Du gillar kanske också...