Moder Maria via Ann Dahlberg, 13 januari, 2018

Moder Maria

Lördag 13 januari 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag har stora nyheter idag. Livet håller på att förändras på Jorden. En ny tid har börjat och ljuset har nu spridit sig även till de mörkaste delarna på vår Jord och i vårt sinne. Allt har kommit upp till ytan för att därifrån lösas upp och försvinna. Det är en sann dag att älska kära barn på Jorden, det är en sann dag att fylla era hjärtan med kärlek. Låt nu egot flytta in i tredje ögat och bli den sanna visionär som det från början var. Ni har användning för alla era kroppar när ni går här på Jorden kära änglar. Allt är en del av er och det är er uppgift att integrera dem alla så att de arbetar som ”ett”. Ett med själen och den högre delen av er själv. För det så behöver ni har rätt fokus och stor kärlek till er själva oavsett vad som har hänt i ert liv. Det är här förlåtelsen och förståelsen kommer in. Förlåt er själva för det som har varit och förstå att ni handlade utefter det perspektiv som ni hade då. Sedan dess har ni vuxit en bit och perspektivet har skiftat. Det är det som är viktigt kära barn att ni har vuxit i er kärlek till er själva och världen runt om er. Det är denna kärlek som flödar runt om er idag och det är denna kärlek som förändrar det liv du lever. Ja, det förändrar inte bara ditt liv utan det förändrar mångas liv här på Jorden. Det blir en bumerangeffekt som studsar från den ena till den andra.

Vi är mycket nöjda häruppe med det arbete som ni har och fortfarande utför på Jorden. Det är en tid för kärlek nu barn, så låt kärleken växa i era hjärtan. Det är kärleken som förändrar vår Jord idag. Hör dess vingslag, känn dess ljumma vind och förstå att du är en del av något stort. Störst av allt är kärleken, detta har ni säkert hört och det har det också sjungits om och sannerligen säger jag er att sannare än detta kan det inte vara. Kärleken är det största och starkaste vapnet som finns och det bor i era hjärtan. Ni bär det med Er och ni kan utlösa dess kraft enbart med er egen vilja. Är inte det underbart så säg? Ni är de vapen som kan förändra världen bara genom att älska er själva och låta ljuset flamma upp från era hjärtan. Det är det som ni gör just nu älskade barn på Jorden. Ni lyser med era kärleksljus och ni förändrar er värld för varje steg ni tar. Har ni inte sett den stora förändring som har skett? Har ni inte märkt att era medmänniskor har ett förändrat förhållningssätt till livet på Jorden? Ni kommer att upptäcka att fler människor väljer det som är bra för dem själva och sin familj. De väljer sundare vanor och prioriterar en bättre kost. De har börjat att se med klarare ögon på vad som behöver göras här i världen.

Det är tid för en omstrukturering av vår Jord så att nya teknologier kan komma fram och ersätta de gamla och uttjänta. Friskvård behöver ersätta sjukvård och detta gäller såväl för Jorden som för kropp och själ. Det har börjat, kära barn på Jorden. En stor förändring är nu på gång som kommer att påverka ert liv och livet på Jorden på ett positivt sätt. Ha tillit kära barn på Jorden, ha tillit till er själva och den Jord som ni tillhör. Känn i ert hjärta, ljuset och kärleken som härbärgerar där och som sprider sig likt en löpeld till många fler hjärtan. Det är många nu som har tänt sina hjärtan och de lyser som små eldar på jorden.

Mitt hjärta brinner för Er älskade barn och vi lyser tillsammans upp den här världen. Jag ser en ljus framtid framför oss.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

Du gillar kanske också...