Arkturierna via Daniel Scranton, 13 januari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton

13 januari 2018

Galaxens Stora Uppvaknande – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Denna ålder av upplysning som ni är del av startade faktiskt i andra stjärnsystem i galaxen. Detta uppvaknande, och kommande skifte av medvetande, som ni deltar i, började i det Plejadiska Stjärnsystemet och har funnit sin väg till planeten Jorden. Ert solsystem är den sista biten i denna galax pussel. Ni är den sista dominobrickan att falla.

Precis som ni, som individer, har uppvaknandet av medvetande gått från stjärnsystem till stjärnsystem. Jorden, som är en planet av extrem polaritet, har varit en utmaning för er alla, även om ni framgångsrikt väckt upp ert medvetande i andra delar av galaxen. Detta uppvaknande var avsett att vara långt och mödosamt, och ni skrev på vetande att det var nödvändigt för processen att vara lång och mödosam.

Ni, som ett mänskligt kollektiv, har samlat så mycket energi tack vare det ni upplevt på planeten Jorden, tack vare det ni uthärdat. Nu när ni skapar förbindelser med andra aspekter av er själva i andra delar av galaxen, så vet ni att skiftet kommer närmare och närmare. Er medvetenhet om dessa andra aspekter av er själva och dessa andra stjärnsystem har hjälpt er oerhört mycket med att återansluta till de delar av er själva som redan vaknat upp.

Nu är tiden inne för att saker ska lätta upp för er alla, då ni återansluter, då ni återintegrerar. Med tanke på hur långt ni kommit, och hur lång färden varit, så är det inte undra på att många av er är trötta, slitna och ibland på väg att ge upp. Men ni är redo, som kollektiv, att föra med er allt som ni redan upplevt, till detta solsystem, för att fullborda skiftet i medvetande.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi gläder oss åt kontakten med er.

 

Översättning: Markku Pärssinen

You may also like...