Moder Maria, 5 april 2015

Moder Maria

Söndag 5 april 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Moder Maria och jag hälsar till Er alla idag. Idag är det en glädjens dag. Glädjesång hörs över hela rymden. Ny energi har fått fäste i Jorden. Den ökande energin ger Jorden en skjuts framåt. Detta påverkar allt som lever på Jorden. Många känner idag en stor trötthet som om luften har gått ur dem och det har den ju på sätt och vis. En ny starkare energi gör sig påmind i era kroppar och får dem att reagera på olika sätt. Det är viktigt att vila nu och låta kroppen vänja sig vid den högre energin. Det kommer att ta ett tag innan ni fullt ut har assimilerat denna energi men det kommer att ske, precis som allt annat är tänkt att ske. Känns det motigt så vila i den känslan, det går över. Acceptansen är viktig, motståndet gör det svårare och motigare. Livet blir lättare om ni flyter med och accepterar det som sker just nu, utan att lägga så mycket värderingar på det. Då flyter ni lättare med strömmen och harmonin är snart tillbaka i era liv igen.

Den här energin tar upp det som vi gömt undan i någon vrå men när det kommer upp till ytan och sen försvinner, kommer vi att uppleva en stor lättnad både till kropp och sinne. Det ”Stora uppvaknandets tid” har börjat och inget kan hindra dess framfart. Många människor känner sig trötta och förvirrade nu, så nu är det viktigt att alla ljusarbetare står stadigt med fötterna i marken. Även om ni också påverkas av energierna så har ni en större helhetsbild av vad det är som händer och varför det händer. Det är genom ert lugn som andra kan hitta sitt eget lugn, därför är er framtoning så viktig.

Var inte rädda för att tala om vilka ni är, ni behövs nu kära ljusarbetare. Många kan behöva ert stöd när det känns som om marken faller undan vid deras fötter. Allt som var verkligt för en stund sedan är plötsligt inte verkligt mer. Ni har förstått att det finns fler verkligheter men många människor tror bara att det finns en verklighet och det är den som de just nu befinner sig i. Detta gör dem förvirrade och de vet inte riktigt vad de ska tro, tänka eller göra. De kan få ångest och bli handlingsförlamade och man måste gå varligt fram med kunskapen där. En bit i sänder är att rekommendera så att hoppet inte bli för stort. Då är det lätt hänt att man hamnar i vattnet utan så stor chans att ta sig upp igen. Kom ihåg hur ni själva reagerade då ni först fick höra lite olika sanningar. Allt tar sin tid och man måste gå varligt fram, så man hinner smälta en sak innan nästa kommer. Både psyke och kropp ska ha möjlighet att komma i balans.

Den tunga och långa väg som ni har gått, kommer de som börjar sin bana nu, inte att behöva gå. Energin underlättar för alla nu att gå snabbare fram. Allt manifesterar sig fortare i den högre energin så markarbetet är förberett för de som kommer efter. Detta var er viktigaste gärning kära ljusarbetare och den är så gott som slutförd nu. För detta tackar ”himlen” Er å det vänaste.

Stort tack för ett fantastiskt arbete och ert stora mod!

Jag älskar Er innerligt

Moder Maria

Du gillar kanske också...