Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 januari 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 januari 2018

 

Att Lyssna Till & Höra Ledning ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni har förmågan att lyssna bättre än ni ofta gör. Ni vill alla höra något som kommer att vara av värde för er från högre dimensionella varelser. Ni vill alla höra från era guider, och några av er vill höra från utomjordingar, feer, änglar och uppstigna mästare. Men ni lyssnar inte tillräckligt noga för att ta emot deras meddelanden.

Ni vill ha bevis. Ni vill ha bevis på att det ni får från dessa andra varelser är verkligt. Många av er försöker höra något högt och tydligt, med en försäkran om att allt inte är i ert huvud. Så ni kanske vill höra ett namn eller en annorlunda ljudande röst. Ni förväntar er att mottagandet av vad ni får är lika enkelt som frågan var.

Men tänk om vad ni hör och tar emot är konstformer som ni behöver odla? Är ni villiga att praktisera detta? Är ni villiga att lyssna utan risk för besvikelse? Med andra ord, kan ni säga, ”Om jag får något nu så är det underbart, men om det kommer senare så kommer det att fungera också”? Har ni begränsat er själva för sätten som ni är villiga att få svaren på.

Ledning kommer i många former. Ibland kommer det i synkronisitet, och när det gör så tycker ni om det, men andra gånger kan man ifrågasätta om något bara är en slump eller om det verkligen är avsett för dig. Det tvivel som kryper in är något som du vill släppa. Du vill frigöra ditt tvivel och omfamna de svar du får.

Varje liten godbit har förtjänster, och när ni bekräftar något och uppskattar det får ni mer. När ni ifrågasätter något och tvivlar, ger ni er mer anledning att ifrågasätta och tvivla.

Att höra era guider och andra dimensionella varelser är en dubbelriktad gata. De kommer inte att börja skrika i örat för att få er uppmärksamhet. De kommer att vänta tills ni är villiga att känna något först, reagera på subtila nyanser och att söka efter svar överallt där ni söker, och överallt där ni kan höra något.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...