Moder Maria via Ann Dahlberg, 13 juli, 2017

Moder Maria

Torsdag 13 juli 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag har en del saker att säga till Er idag. För det första så är ni nu på väg att förändra er yta till en femdimensionell yta. Tänk nu stort och tänk på att det här ska gynna många människor. Ju fler människor som blir involverade i den högre energin, desto bättre resultat kommer (du) ni att få. Alla människor måste få en chans att växa nu så all information och välgörenhet måste ut till alla grupper av människor. Stäng inte in er i en box utan öppna upp boxen så att alla kan träda in i den. Öppna dörrar är bättre än stängda. Ett öppet hjärta är tillåtande och förlåtande. Ett öppet hjärta befinner sig i femte dimensionen, ett stängt hjärta har en lägre energi. Kan ni nu förstå varför vi pratar så mycket om att gå in i era hjärtan och hämta er energi och insikt där. Den största hjälpen ger ni med ett öppet hjärta. Ett öppet hjärta är lyssnande, insiktsfullt och förstående. Den handlar efter sin högre intuition och har bara allas bästa inför ögonen. Det är den energin som kommer att manifesteras på Jorden idag. Jorden har valt den högre energin så den lägre kommer att falla platt till marken.

Var i hjärtat, kära barn på Jorden och er väg blir ljus och klar. Ni får all hjälp ni behöver för att utföra de goda handlingar som ni har för avsikt att göra. Ni är mästarna, ni är skaparna av denna nya verklighet. Tvivla inte på er själva, ert hjärta eller er väg. Vi har olika vägar, den enes väg är inte nödvändigtvis den andres, känn i hjärtat vilken väg som är din. Tveka inte att gå den, ty det är den som kommer att ge dig mest glädje och bära mest frukt. Det behöver inte vara så stort på Jorden men är likväl stort i himmelen. Ni gick ner med varsin uppgift liten som stor, men lika högt aktad av vår Fader/Moder Gud. Tillsammans blir ni en stor enhet med varsin pusselbit att lägga i er nya matris av högre energi och kärlek. Den blir bäst om alla pusselbitar kan läggas på plats. Inget kan vara för litet eller för stort för vår Fader/Moder Gud. Allt räknas som lika värdefullt. Ni är alla lika värdefulla och bär koderna inom Er. De koder som nu kommer att lösas upp mer och mer vartefter ni ta till er av den högre energin som nu omgärdar Jorden. Ja, Jorden är nu omgärdad av en högre skyddande energi. Ingenting kan nu längre störa dess färd upp i de högre regionerna av ljus.

Det mörka på Jorden håller på att upplösas och försvinna. Det är nu fler och fler som vänder sig inåt och söker svar på sina frågor. Det är öppenhetens och kärlekens tid som nu äntrar in på Jorden. Ni kommer alla att finna det ni söker för så närma är det nu. Vi behöver inte längre en lång resa för att hitta oss själva och vår mening med livet. Dörren står öppen och det är bara att kliva in. Vi tar emot Er med öppna hjärtan och hjälper er över tröskeln om ni behöver det.

Vi är så stolta och glada över era framsteg på Jorden och tackar Er ödmjukt för er stora insats att förvandla Jorden till en ljus och kärleksfull plats att leva på.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

Du gillar kanske också...