“Rymd” – GCR/RV Op-Ed – onsdag 12 juli 2017

 

“Rymd” – GCR/RV Op-Ed – onsdag 12 juli 2017

 

Jordens ödmjuka läser dessa inlägg.

De en gång oförstörbara kabalunderhuggarna läser dessa inlägg.

Republikens tjänstemän läser dessa inlägg.

Kinesiska Äldstes medhjälpare läser dessa inlägg.

Obamatrogna operatörer läser dessa inlägg.

Och alla rapporterar tillbaka i summering till sina överordnade.

Information matas således genom denna portal via en mängd olika källor och metoder, alla med specifika agendor.

Hur informationen tolkas beror på din egen utgångspunkt för dina personliga mål.

Som ett resultat kommer varje SITREP att ha olika betydelser för varje enskild agenda.

Det är avsiktligt. Målinriktat. Väpnade ord säger några. Men du har fått dem för att antingen acceptera eller förneka dem. Växa. Stiga upp.

Du har tillåtit din egen åsikt eftersom sanningen är sanningen för alla, inte bara några.

Vet att när rent vitt ljus kommer in till en mörklagd plats, finns det ingen möjlighet för mörkret att fortsätta sin existens.

Ändå kan bländande ljus vara brutalt att ta emot. Kataklysmiskt att tro. Upplysande att acceptera.

Ett sådant rent Vitt Ljus har gått in i vårt dimensionsplan i flera årtionden och med början på 1960-talet och det ökar sakta upp nåden i den här Aquarius-tiden.

Vid midnatt lördag 15.07.2017 når vi en gudomlig tippunkt då ljuset ersätter mörkret i majoritet, och det kommer att påverka alla som läser dessa inlägg på olika sätt.

Till de ödmjuka kan det betyda tillfälliga euforiska konsekvenser. Det kan också innebära ett permanent fysiskt slut.

Till den gamla suveräna väktaren på den globala amnestimästarlistan kan det betyda omedelbar eliminering eller fortsatt uppstigning.

Vad som händer mellan nu och då kommer att avgöra alla öden och alla tidslinjer, för alla inblandade. Eftersom alla går eller ingen går.

Så om du löser in tillgångar av något slag och även på den där mästarlistan, skall du veta att RV måste ha slutförts och släppts för att dina amnestiavtal ska kunna slutföras.

Hittills har processen bara slutförts, men ännu inte släppts av olika skäl, allt efter ditt val.

Det är sant att kabalagenter kan möta stor rikedom denna helg och/eller vara slutligt inspärrade.

Inga mellanting i anden killar och tjejer, hybrider och demoner. Alla kommer att få samma öde. Himmel eller helvete. Sobeit.

När det gäller de ödmjuka kan din mycket förväntade frisläppning inte komma efter den 15.07 eller före den 30.09 … det här dimensionella utrymmet kommer att tas för att åstadkomma ditt bästa goda och dina bästa ekonomiska intressen av skäl som du kommer att få reda på senare.

HPTB kände emellertid att du borde veta deras bokade datum för att förstöra all kabal energi här på jorden och i himlen.

Varför nu?

Tredje kvartalet 2017 slutade den 30.06, men det finns en normal två veckors avstämningsperiod för sena uppgörelser, vilken slutar 15.07 vid midnatt.

Skatteåret 2018 skulle också ha börjat den 1 oktober 2017. Men de äldste har avstått från kontrollen av RVn och accepterade att västvärldens ekonomi/regeringens sammanbrott är ett nödvändigt större och bättre alternativ nu och en klok förhandlingsstrategi innan ödeläggning av deras under lång tid mörka ädla motståndare.

Det är som att ge en besegrad motståndare ditt svärd för att döda sig själv med värdighet, mot att du gör det. De väntade så länge de kunde av barmhärtighet. Den tiden har nu kommit till sitt slut.

Kom ihåg; Om du vill ha fred, förbered dig för krig. Men var villig att genomföra dina krigsplaner för att få ett överlämnande utan konflikt.

Dessa SITREPS har alltid försökt att underlätta överlämnande utan krig.

Fram till att klockan går ut för den uråldriga främmande kabalen, då bara ljus kommer att bestå och absorbera allt långvarigt mörker.

Det är där vi är idag. Början och slutet som ett ögonblick. Vackert. Absolut. Kosmiskt.

En välvillig övervakningsmekanism har TILL SLUT trätt in och intensifierats för att släppa mänsklighetens monetära reformer (det vill säga utlösa en full eraövergång).

Tro, tro inte … kapitulera, ge inte upp … det spelar ingen roll nu eftersom ett adekvat resultat väntar alla deltagare beroende på egen fri vilja och eget val. Det finns ingen kamp längre. Endast en tio veckors tandsprickningsskillnad när gåvan slutligen ges.

Sobeit.

Gud är med oss

 

Översättning: Lars-Eric Sidling       www.st-germain.se

Du gillar kanske också...