Kanalisering med Amira från Venus via Kerstin Eriksson,19 februari, 2018

Kanalisering med Amira från Venus 19 februari 2018

Venus; jag är Amira och jag säger er att ni är välsignade!

Hej kära jordbor, jag är Amira och jag kontaktar er från Venus. Vi är som alltid i oavbruten kontakt med er. Vi finns där, mer än ni någonsin vet. Venus är Jordens mor, så ni är våra barn! Allt ni går igenom har även vi upplevt. Men vi gjorde det för mycket länge sedan. När Gaia, er Mor, utvecklas mot mera ljus gör ni samma sak. Ju mer ni utvecklas desto mer kontakt kommer vi att ha! Vi kommer att skapa djupare och mera kärleksfulla band till många av er. Många av er väntar faktiskt redan på oss! Vissa av er kommer att bli den nya erans nya lärare. Vårt samarbete kommer att vara mycket viktigt och bära många frukter som jorden väntat på. Dessa frukter får frön som senare kommer att gro och spridas ut så att alla kommer att få ta del av de nya lärorna.

Det DNA som nu oupphörligt reparerar sig självt och låter ljuset komma in får er att känna intresse för detta. Detta DNA har i sig självt ert eget bibliotek. Ni har redan kunskapen som ni som själar föddes med. Nu är det dags för kunskapen att långsamt vakna till liv. Många saker kommer att kännas bekanta för er, och ni kommer att vilja veta mera om dem. DNA- strängen inuti er är också kopplad till DNA-strängen i er ljuskropp. Er ljuskropp är ert högre jag. Ert högre jag har förmågan att komma till er dimension och återvända till högre dimensioner, och den växlar hela tiden däremellan. Således är ni två en och densamma, och ändå inte helt och hållet.

Ni bestämmer alltid själva. Det är så det är, att vakna upp är ett arbete. Ett ständigt arbete, där ni strävar efter att utvecklas mot högre kunskap, få tillgång till ert eget bibliotek. För att kunna göra det måste ni arbeta med er själva. Ja det är faktiskt ett arbete. Ett själsligt arbete. Det är hjärtats väg. Orsaken till att vi väljer den här kanalen är att hon är i ständig kontakt med Förtröstan och hennes läror. Vi väljer den här kanalen på Gaia eftersom hennes läror är de vi tror kan hjälpa er. (Wow, tack Amira!)

Allt och alla kommer att utvecklas i vilket fall, även utan arbete. Och ändå är det som om någon gav dig en oslipad diamant, och diamanten ser ut som en vanlig sten, den skimrar inte i olika färger. Ni har fått diamanten, ni har alla fått diamanten, men det är upp till er hur mycket ni vill att den ska skimra. Ni måste göra jobbet själva. Det är en diamant oavsett! Kunskapen, biblioteket inom er, är en gåva till er själva, som ni kan välja att arbeta med eller inte. All kunskap er själ äger har ni lärt er genom att vara med om det själva.

Ni kommer alltid till jorden för själslig undervisning och er själs källa är kärlek.

Vi kommer att hålla kontakten med er, och vi älskar er väldigt mycket!

/Amira

 

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...