Moder Maria via Genoveva Coyle, 17 november, 2018

Det är inte en osynlig mantel, för du måste ses och vi vill att du ska visa ditt ljus för andra. Kanaliserad av Genoveva Coyle.

Hälsningar Min söta Anna! Jag ÄR Universella Moder Maria, Jag ÄR Hoppets Moder, Medkänslans Moder och Förändringens Moder. Jag ÄR din Moder, och jag ÄR Moder till alla.

Jag kommer hit idag för att tala om sätt att tjäna, sätt att älska och om den lovade vägen du ska jobba på för att uppfylla din plan inom Min Gudomliga Plan. Kära och modiga barn av Mitt hjärta, du är stark och modig! Min söta Anna, du är så mycket kraftfullare, magnifikare och vackrare än du tror att du är!

Jag kommer till dig för att fylla dig, fylla på din bägare och hålla dig i Mitt hjärta och försäkra dig om att du gör fenomenalt arbete för Min räkning, just här och just nu, mitt i de mest intensiva tiderna av kaos.

Jag vet … för att jag alltid är med dig … att det finns tillfällen när dina uppdrag tar dig till de mörkaste platserna och ditt ömsinta hjärta blir ängsligt. För du är inte van att frivilligt gå eller vandra till platser som betyder fara och risker. Men när du befinner dig på sådana platser, och när det händer med Mina modiga krigare av ljuset, till den starkaste av det starka som du är, är det inte en ren tillfällighet, men något som du har bestämt och planerat att göra!

Det är detsamma när du attraherar till dig de som bara vet hur man ska ta från andra eller de som behöver mobba andra för att hålla fast vid sina kära liv eftersom de har glömt det enkla sättet av harmoni och kärlek. Skicka kärlek till dem, och till varje lilla varelse som har forcerats, ja, tvingats av andra eller av sina egna missuppfattningar, spelar det ingen roll vilket, för att de har därför blivit inskränkta och tvungna att leva i mörkret.

Ärkeängel Michael har gett dig kraftfulla verktyg, mäktiga sköldar och svärd. Använd dem, kära hjärtan, hela tiden men mestadels när du dyker in i skuggorna! Och nu lägger jag till detta genom att ge dig min Diamantblåa kappa av hopp och medkänsla för att täcka er själva och samtidigt utstråla all värme, vänlighet och styrka hos Modern. Det är inte en osynlig kappa, för du måste ses och vi vill att du ska visa ditt ljus för andra. De kommer att komma till dig, Mina ljusa änglar i gestalt eftersom du bär det rena ljuset och hoppet; du har kartan och de klara riktningarna som visar dig och andra vägen hemma, i hjärtats mildhet.
Förstå att några av dem har väntat hjälplöst för eoner, i tusentals år, för denna möjlighet att få riktiga änglar som kommer till dem, för att öppna dörren ut ur mörkret och att tända en ny väg för dem.

Var inte rädd för dem, och spring inte! Skjut inte bort dem, söta änglar! Ange dina stränga gränser, och stråla sedan det ljusaste ljuset du kan i hela deras varelse! Tillåt din sötaste kärlek att göra arbetet med att öppna deras hjärtan, att plantera frön av att komma ihåg deras eget ljus som de har inom sig. Låt era hjärtan tala, för de kommer att förstå dig!

Alla hör sant hjärtsamtal, oavsett hur långt de har rest från Mitt hjärta, för de kan höra Min röst som talar och sjunger kärleksord. Berätta för dem om de nya sätten att leva på vackra Gaia. Tala till deras hjärtan och skicka dem din kärlek så länge de behöver det. Det är aldrig nödvändigt att oroa dig för att bli utarmad eller förlorad, för du kan komma in i Mitt hjärta för mer när som helst och bokstavligen på ett ögonblick, det är så starkt vi är anslutna!

Gå med Min kärlek och gå med Min frid, för du gör det fantastiskt bra!Farväl!

Med tillstånd.

© 2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/   
 
Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...