Moder Maria via Ann Dahlberg, 24 februari, 2017

Moder Maria

Fredag 24 februari 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag har kommit hit idag, för att stärka ert mod och er vilja till att förändra er värld till den ljusa plats att bo på som ni innerst inne i ert hjärta har valt. Det är era ljusa visioner som stärker det arbetet. Det är genom att fokusera på det vackra och ljusa inom och utom er som ni förvandlar er värld idag. Det är genom att höja er energi som ni börjar att leva i den värld som ert hjärta önskar att leva. Ni behöver ta tid för er själva, hitta stunder där ni kan finna lugn och harmoni inom er själva. Det här behöver ni göra så ofta så att ni kan ha kvar den känslan när ni utför era dagliga sysslor. Det ger den möjligheten till förändring som ni söker. Er inre förändring förändrar er yttre verklighet. Det finns många som har gjort den erfarenheten och kan berätta om det.

Höj era sinnen och ta del av allt som sker runt er nu. Se det från det ljusa perspektivet och förstå att allt sker för det bästa för Jorden och mänskligheten. Det ligger ett skimmer över Jorden idag, ett skimmer av guld som gnistrar och glimmar. Ni har alla möjlighet att ta del av detta ljus och låta det skina inom er. Det kommer att ge er den frid och glädje som ni länge sökt efter. Det är i ert inre som sökandet ska ske inte i det yttre. Förvandlingen sker först inombords innan det påverkar er yttre verklighet. Många på Jorden har nu sökt och funnit sin sanna själ. Dessa människor påverkar nu den yttre verkligheten både för sig själva och i det kollektiva fältet. Detta i sin tur gör det möjligt för fler människor att hitta sin egen inre verklighet. Det här är vad vi kallar för uppvaknandeprocessen. Mänskligheten befinner sig i en stark uppvaknandeprocess eftersom det kollektiva fältet växer av medvetna människor som har funnit sin sanna själ. Det här är det finaste och vackraste som sker på Jorden idag. Det lyser och glittrar av allsköns färger, då ni alla bidrar med era fantastiska färger.

Jorden befinner sig i en uppvaknandeprocess av aldrig skådat slag, där en hel ytvärld är på väg att vakna upp. Det är med stor spänning detta följs i Universum. Alla vill hjälpa till, det är en fantastisk möjlighet för alla att få ta del av denna unika erfarenhet. Var stolta ni som befinner er på Jorden. Ni gör en unik uppstigning där en hel ytvärld förbereder sig för att följa med sin Jord. Det är ett fantastiskt ögonblick i historien och ni har fått tillåtelse att vara med i detta ögonblick med era kroppar och era sinnen. Det är med era ljusa visioner och er starka kärlek som ni lyfter er ytvärld till högre energier idag.

Vi applåderar Er och sänder Er all kärlek och allt ljus som ni har möjlighet att ta emot. Det är många som går vid er sida nu och de vill inge er mod och kraft till att fortsätta gå på den ljusa väg som ni som mänsklighet nu har valt. Det är en ljus framtid som väntar Er kära barn på Jorden. Det är en vacker värld som ni har skapat åt er själva.

Må mina vingar omsluta Er och ge er all den kärlek som ni just nu behöver i era hjärtan.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

Du gillar kanske också...