”Storyn” – Intel SITREP – 2:00 EST – torsdag – 23:e februari 2017 (8)

Saga” – Intel SITREP – 02:00 EST – Thursday – February 23, 2017 (8)

2017/02/23 02:00:00 E-post, Intel, SITREP
Mottaget via e-post 2:00 EST för publicering. ~ Dinar Chronicles

 

RV-storyn rasar fram som ett skenande lok. Och de senaste nyheterna är att NPTB vill offentliggöra RV.

Japp, ni läste rätt.

Alla går rakt genom ytterdörren till banken, eller till något växlingskontor, eftersom GCR/ RV är såååå stooort, att ingen tror det.

Det är mindre än 10.000 personer som följer RV on-line och/eller lyssnar på dagliga konferenser. Och det är alltid samma kärntrust av människor, som loggar in eller lyssnar.

Alla ”icke-troende” har ramlat ner från valutaträdet, för att de för-planerade förseningarna orsakar intressebrist och bitterhet.

Så att dölja RV, gäller för både det nya och det gamla spelet, innan det slutliga frisläppandet.

Så skurkarna och de goda drabbas av samma stopp- och starttaktik, tills det bara finns en liten trogen del kvar, på båda sidor … för att sedan ta itu med varje grupp, mycket snabbt och beslutsamt.

Vi får rapporter om att en formell eller offentlig Republikvaluta, kommer att tillkännages senare i veckan, via sekreteraren Mnuchin och IMF:s LeGarde i Washington.

Vi hör också att det privata RV-frisläppandet bör ske utan annonsering på växlingskontoren, för säkerhets skull.

Fortfarande inget ”ja, sätt igång” från Asien, men vi vet att teletjänstcentralerna är heta nu. Vilket innebär 800-numren. Så…. det är positivt. Vi får se.

Flera nationer har fortfarande specialstyrkor med ”ghost ops” taktiskt aktiva och verksamma i allt spel, som tar oss tillbaka till förra veckan. Både deras snabbhet och svårighetsgrad i uppdragen har eskalerat snabbt.

De inriktar sig på kabalens dolda ledare, som stuckit till sina gömställen och utövar ”häxritualer”, även här på Amerikansk mark.

Ingen en bra tid för dåliga killar. Men ärligt talat, när är det det? Göra uppror mot Gud, som för
13 000 år sedan. Skaffa er nya jobb, hantlangare!

Men för de som inte kan förstå en värld med ödmjukhet, för denna sortens pengar, gäller fortfarande STK-ordern (Shoot To Kill) i alla uppdrag (att skjuta för att döda de som utför nya kupper).

Ni har förtjänat både kulorna och liksäckarna, killar. Ert val. Universum svarar bara på era vibrationers begäran, om att kunna lämna planeten utan känslor.

Den djupa kontrollen och styrningen från den Nordamerikanska kabalen, har skadats så att den inte går att reparera, och vi tror ödmjukt att de är oförmögna att utföra en allvarlig motoffensiv.

Vi ber för att detta är sant.

Frisläppandet av RV, är den slutliga dödsstöten för den mörka adeln i Östeuropa, och kabalens hantlangare i hela den Västerländska Civilisationen.

Det är inte konstigt att det Khazariska Emperiet (pseudonym-dolda Kabalblodlinjer) gick så extremt långt för att mörka och dölja faktumet, att de fällde tvillingtornen 2001. Den sanningen kommer också fram inom kort.

http://www.lostisrael.com/khazars.htm

Obama deltar i den politiska rörelsen – och ger råd till de chockade demokraterna, om hur man återfår sin styrka efter RV.

Förstå, att det Republikanska Presidentskapet med Trump, var en total Kabalfälla, för att otvetydigt sammankoppla eller förena de nuvarande Israeliska och Amerikanska ledarna, och sedan avsätta USA:s President, för att bli av med den Israeliske Premiärministern.

En seger för Hillary Clinton vid förra valet, skulle ha utmynnat i exakt samma resultat, eftersom så fort den Amerikanske Presidenten dumpats av kongressen, kommer det Israeliska Knesset att sparka Netanyahu till tvåstatslösningens trottoarkant, snabbare än ni kan säga ”låt oss stanna vid vid kibbutzen, jag har hört de har god falafel och humus.”

Nu när Bibi har kommit och gått, och offentligt svurit sin eviga trohet till Trump, kommer riksrättsutredningar och förfaranden att allmänt sjösättas av Kongressen, för att dölja eller avleda världens uppmärksamhet, när den stora penningväxlingen kommer att ske.

http://thehill.com/homenews/campaign/320757-ellison-begin-investigations-on-impeaching-trump

Och de nya två-staternas säkerhetsråd i Palestina/Israels stater, kommer att åtgärdas, eftersom det redan var förberett i FN – och det var tyvärr därför den tredje ryska diplomaten mördades, på mindre än ett år av Mossad (Israeliska CIA).
http://www.dailywire.com/news/11749/another-high-ranking-russian-diplomat-dead-james-barrett

Paul Ryan gjorde något oväntat i dag, genom att han i vid en internationell utställning, red på en häst, a la Ronald Reagan. Han är er 46:e President, inte Pence, som vi tror kommer att kvarstå som VP.

http://www.nbcnews.com/politics/congress/tensions-over-immigration-rise-paul-ryan-visits-border-n724241

Globalt är vi upp till 40-45 miljoner valutainnehavare, som ger eller tar emot. Donationer är svåra att få grepp om. Så det gäller att hitta färskvaror av bra kvalitet, till rimliga priser.

Sist vi räknade, hade vi drygt 15 000 platser, för att kunna lösa in valutor, enbart i Nordamerika. De flesta banker deltar nu, på flera nivåer.

RV är ingen stor hemlighet längre inom bankrörelsen, i politiska eller företagskretsar. Titta hur marknaden uppför sig varje dag, fast det finns ingen rationell anledning till varför.

https://www.usnews.com/opinion/articles/2017-02-22/donald-trumps-stock-market-rally-is-meaningles

ZIM:s skärmkurser har varit över $1,70. Med $1,00 eller mindre, kommer ingen NDA (sekretessavtal) att krävas. De förenklade processen för folk. Ha, och ni var så oroliga för Dinarlanden 🙂 Sa ju att Gud är stor.

Halleluja!

Alla strukturerade utbetalningar kommer fortfarande att kräva NDA, vid alla kurser, eftersom bankerna vill behålla sina program och kurser säkrade, så de förhandlas inte.

Det verkar som om alla återstående Stater, lägger ut pusselbitar som slutligen hamnar på plats. Det tog bara 146 år att slutföra!

Om jag inte såg detta hända med egna ögon, skulle jag aldrig trott min egen RV-story. Och fast jag haft ett bra decennium, så tror jag fortfarande inte att ZIM kommer … inte för en sekund … och kanske aldrig.

Fast här är vi. Nu kör vi … så är det.

Gud är med oss.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...