Moder Maria, lady Venus och Kuan Yin via Susan Leland, 14 februari 2017

Moder Maria, lady Venus och Kuan Yin via Susan Leland

14 februari 2017

Ashtar on the Road Telekonference

Särskilt budskap av Kärlek

Hälsningar och Namaste till er alla! Vi har klivit fram för att vara i särskild närhet till er denna dag av Kärlek – i Firande, i Harmoni och, ja, i Glädje. Vi talar med en röst. Vi bjuder in er att känna oss!!! Vi är Moder Maria., Lady Venus och Kuan Yin. Tillsammans representerar vi kraftfulla energier av Kärlek, även om vårt tal är milt, i överensstämmelse med de energier som vi kommit för att dela med er. Så vi ber er komma med oss i ett högst speciellt sätt av varande i Enheten av vår Kärlek tillsammans. Vi ber er öppna era hjärtan ännu mer så ni kan känna denna Kärlek vi sänder er, för att ytterligare främja vår förening i Enheten av den Högsta energin i detta Universum.

Det Uppstigning är – även om det finns många aspekter av den – det är en Hemkomst, ett återvändande till Kärlek där vi alla skall finnas i Ljuset tillsammans. Men under tiden, ni Högt Älskade, vänder vi oss till er och ber er ta den Kärlek vi kommer med till era egna Hjärtan. Låt den komma i perfekt Harmoni och Balans och, ja, i Frid – denna underbara Frid – och känn hur det känns att vara så förenade, att vara Ett i Kärlekens Ljus tillsammans. Detta är en perfekt förening, eller som Sananda säger, Perfekt gemenskap med Ljus gjort av Ande och Hjärta och den Kärlek som flödar in!

Vi ber er känna er lika sorglösa som barn, för vi ser er som barn av Jorden, våra dyrbaraste, verkligen högst uppskattade! Vi ser er alla lysa så starkt i er barnsliga oskuld – er fysiska ålder spelar ingen roll. Det spelar ingen roll var ni varit i detta liv eller andra. Genom att komma samman i Ljuset tvättar ni er bokstavligen rena från allt ni kan ha dömt er själva för, på ett mindre kärleksfullt sätt, vad ni gjort eller uttryckt någon gång på era egna tidslinjer!!!

Den är er, denna Frihet, att njuta i denna dyrbara stund av Enhet. Den är er, denna Kärlek vi ger er, som ekar i era egna Hjärtan, i era egna energifält. Det är denna Kärlek som vi tillsammans förstärker. Och det är denna Kärlek vi säger er att vi ser, så dyrbar, så gudomlig! Den enda skillnaden mellan oss är bara att vi är i våra Ljuskroppar och därför fria från det ni upplevt och uttryckt som medlemmar i den tredje dimensionens Mänsklighet!

Men det är inte er identitet. Er identitet är de Ljus, de Ljus av Kärlek ni verkligen är!!! Och det är vad vi är här för att tala om för er. Vi talar Sanningen med er, som vilken mor som helst skulle göra till sitt barn när hon uttrycker Kärlek. Det finns ingen anledning att tala annat än Sanning. Det finns alla själ i världen att säga er Vilka Ni Verkligen Är, och hur vi ser er och framförallt, hur mycket vi älskar er!

Ni är Ljuset och Hoppet i Världen. Och vi ber er ta emot vår Kärlek – släpp in den i era Hjärtan. Håll alltid fast vid våra ord och låt dem lysa för att delas med andra här på Planeten Jorden, för detta är Sanningen! Och det är denna Kärlek som lyser upp vägen till den Gyllene Ålderns Livsstil, och bortom för er Hemkomst!!! Detta är vårt budskap till er och, eftersom det finns så mycket mer för er att lära och kunna, ha alltid detta som er vägledning, som er grundläggande och fundamentala Sanning, Sanningen om Vem Ni Är, och Sanningen om hur vi ser på er!

Denna Kärlek kommer att rensa bort allt som kan finnas som är oharmoniskt eller obehagligt på något sätt hos er. Denna Kärlek kommer att rensa bort alla hinder och blockeringar som ni känner. Denna Kärlek kommer att lysa upp er väg, och ni i er tur kommer – och gör redan – att lysa upp vägen för andra!!!

Vet att vi är med er. Vi går med er på era Vägar och vi är så Glädjefyllda över att få vara i sådan närhet med er! Och ja, Ni högt Älskade, vackra Barn av Jorden, vi känner er Kärlek och för in den i våra Hjärtan som den största skatt, som en förening med er! Ni är de mest dyrbara skatter och vi tackar er för att ni kommit hit – för att ha haft Modet att komma hit för att vara i de liv ni har – och särskilt att ni kommit hit för att ge oss möjligheten att vara i kärleksfull Enhet i Sanningen av Kärleksljuset Vi Alla Är! Och så säger vi er, låt era Vägar bli ljusare och ljusare med Kärleksljuset, och i vetskapen att ni aldrig är ensamma, och att allt är väl och Gudomligt i var och en av er!!! Och så är det. Namaste!

 

http://www.ashtarontheroad.com/mary-venus-kuanyin-on-love.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, February 14, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

Du gillar kanske också...