Moder Maria via Ann Dahlberg, 24 februari 2020

Moder Maria via Ann Dahlberg, 24 februari 2020

 

Jag är Moder Maria och jag är tacksam och glad över att få tala med Er idag. Solen lyser så vackert över era huvuden och jag riktigt ser hur strålarna tränger djupt in i era kroppar. Var rädda om er nu kära barn på Jorden. Ta hand om er själva och låt allt få ta den tid det tar.

Ni har gått in i en virvel av ljus och kärlek och ljus och mörker möts nu i en virvlande dans. Ni måste förstå att det är mycket mörker som pressas upp till ytan, men försök också att förstå att de mörkaste energierna redan har lämnat Jorden. Jorden och därmed mänskligheten har öppnat upp för mer ljus, och en ny våg av ljus energi har sköljt över Jorden. Den vänder mörker till ljus men den pressar också upp mörker som i sin tur ska förvandlas till ljus.

Det är i en speciell gryning som ni vandrar nu älskade barn, och det kan kännas både svårt och lätt.  Blir det för jobbigt så stanna upp lite grann för att hämta andan. Gå inom för att försöka hitta tillbaka till din inre frid och ro. Det är ju där ni har er sanna vägledning. Det är den som ni måste följa. Det kan inte sägas tillräckligt många gånger. Det är viktigt, kära barn på Jorden för det virvlar så mycket energier runt omkring er nu. Det kan lätt göra en förvirrad eftersom energierna befinner sig på olika våglängder, där en del verkar vara mer sanna än andra. Gå alltid inom och följ det som sägs där. Svaret kan visa sig vara det som är det mest sanna för dig, i den utveckling som du just nu befnner dig i. Världsliga händelser sker på ett annat plan och få tas som de är. Det kanske inte är din uppgift att agera på dem just nu. En förklaring kan uppstå senare som gör att alla bitar faller på plats.

Vi ser ljuset, vi ser regnbågsfärgerna, de börjar framträda i en allt klarare färg. Det här gäller Jorden och det mänskliga kollektivet som den enhet ni är. Så kämpa på kära mänsklighet, ni tillhör ljusets barn och det är som ljusets barn ni ska gå vidare till nästa evolution. Jag är glad och tacksam när jag ser ner på Jorden och alla dess varelser idag. Ni stiger så vackert in i den kommande ljusspiralen och vårt hjärta bultar med ert. Det är glädje och sång som ljuder runt Jorden nu, en sång som stärker de ljusa energier som nu har börjat att vibrera på Jorden. De vibrerar också i era hjärtan och ni kan också finna dem där. Det är lättare att hitta det man söker idag än för knappt hundra år sedan. Du har större möjlighet att söka och finna din inre vägledning nu, så jag uppmanar alla Jordens barn att söka i sitt inre. Det finns en skatt som väntar på er där. Sök den och finn den källa av glädje och sanning som vilar där.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

Du gillar kanske också...