Moder Maria via Ann Dahlberg, 25 augusti, 2017

Moder Maria

Fredag 25 augusti 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag har så mycket att prata om idag. Jag vill först och främst tacka för det fina arbete som är gjort på vår Jord idag. Det är med glädje jag ser att de små fröna har börjat gro och att en del har hunnit bära frukt. Det är stort kära barn på Jorden. Det betyder att en del av arbetet med att återställa Jorden har börjat, så det är en glädjens dag för alla som ser att detta nu sker.

Mänskligheten håller på att vakna upp och börjar att se vad det är som sker med vår Jord. De förstår att det behöver göras en förändring och de börjar att ändra sitt eget förhållningssätt till sig själva och världen. För var ska man börja om det inte är med sig själv. Allt förändras inifrån och ut och på det viset förändrar ni världen tillsammans. Ni hjälper varandra på traven och fler och fler kan med andras hjälp manifestera sina önskningar och drömmar. Det är tillsammans som ni stiger upp och höjer er vibration.

Jorden vibrerar på en lite högre tonart idag och den lägre tonarten drunknar mer och mer i den högre. Det blir lättare att vakna nu och hitta till sitt hjärta och bli mer samstämmig med den nya frekvensnivån som har börjat att sprida ut sig över Jorden. Det är många otäcka sanningar som kommer upp i dagen men låt er inte nedslås av det utan fokusera på den högre energin och den positiva upplevelse som den leder till. Fastna inte i grämelse och förtvivlan för något ni inte kunde se utan gläd er åt att ni nu kan få vara fria och glada. Var glada för att ni nu kan bidra med positiva energier till Jorden och många vackra visioner om hur ni vill att det ska vara, för att ni ska känna er så vackra och kärleksfulla som möjligt. I ert hjärta finner ni den kärleken och det är den ni ska sprida ut i världen nu, så att det gamla och mörka blir belyst och försvinner. Mörkret försvinner i ljuset kära barn på Jorden så lys med allt ni har, så får ni den värld av fred och harmoni som ni så länge har önskat. Jag ser att ni har förmågan, använd den nu klokt och släpp allt det mörka som kommer upp i ljuset nu. Det tjänar er inte att hålla fast vid det. Förlåt er själva och andra och släpp det. Var glada för ljuset i stället som skiner ner på alla barn på Jorden. Ljuset med all sin kärlek och som bara vill väcka kärleken inom er. Kärleken som ni har gömt så väl i all er rädsla. Var inte rädda för ljuset, det kommer för att omfamna er och för att ge er livet tillbaka. Ett liv i fred, kärlek och harmoni. Använd er nya förståelse och medkänsla till att hjälpa andra människor att förstå och förlåta sig själva.

Det är glädjens och kärlekens tid som har kommit och det är glädje och kärlek ni ska känna för er själva och andra. Ja, för allting som finns runt omkring er. Vi känner endast kärlek för Er. Vi stöttar er i att finna kärleken till er själva. När ni har funnit det, så har ni funnit kärleken till allt. Det är därför det är så viktigt att börja med sig själv. Allt startar inom och sprider sig sedan utåt. Det är många människor som sprider sina kärleksringar ut till mänskligheten och det kollektiva idag. Det är ett stort genombrott på gång och världen håller nu andan för vad som komma skall. Det är en speciell tid med många speciella händelser att se fram emot.

Ni har kommit en lång bit på väg och vi älskar Er och uppmuntrar er allt vad vi kan.

Jag skickar Er all min kärlek

Moder Maria

Du gillar kanske också...