Moder Maria via Ann Dahlberg, 28 oktober

th

Moder Maria

Fredag 28 oktober 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag är här idag för att lugna många hjärtan, som har börjat så tvivel i sina hjärtan. Tvivla inte kära barn, allt sker i undrens tid precis när det ska ske, på rätt plats och i rätt ögonblick. Allt är välsignat och stadfäst från ”Den Högste” av alla. Låt i stället tilliten växa i era hjärtan, ty det är med tillit som ni ska bygga upp er nya värld i rättvisa och kärlek.

Jag finns med Er hela tiden nu kära barn, för att ge er den kärlek och det tålamod ni behöver, för att fortsätta på den ljusa väg som ni redan börjat gå på. Se och förstå att det har hänt mycket på er Jord idag. Det här gäller både Jorden som en planet, som den värld ni lever i. Hade ni sett allt som hänt hade ni blivit förstummade, ty det är bara en liten del som kommer fram till era öron. Tillit och tålamod är det som behövs i er värld idag. Har ni hört uttrycket att det ”äro de saktmodiga som ska besitta världen”. Det är de ”saktmodiga” som banar vägen för den nya tiden av kärlek idag. Det är de ”saktmodiga” som visar er vägen hem. Det är de ”saktmodiga” som med tålamod och kärlek försöker få er att förstå vilka steg ni behöver ta för att gå vidare nu. Låt tilliten växa i era hjärtan. Tillit till er själva och den värld ni lever i. Tillit till ”Den Högste” som styr med en stadig och kärleksfull hand, allt som sker här och nu och i evighet. Var förvissade om att han leder er hem igen.

Sök inombords efter den kärna av ljus som sakteliga kommer att leda Er hem. Allt går i sin takt. Inget kan påskyndas eller ändras från den plats och den balans den befinner sig i. Allt följer i ett mönster och mönstret rör sig framåt, för att hitta sin perfektion i den destination som den är på väg till. Ni ser inte helheten kära barn, så ni få ha tro, tillit och tålamod till att allt är perfekt och bra som det är i det ögonblick som ni befinner er i. Er uppgift är att finna ljuset i ert hjärta och att ha kvar det där. Stärka det med er tillit och era positiva affirmationer och på så sätt hjälpa till att stärka mönstret som ni befinner er i. Ni är en del av allt och ni bestämmer takten med ert ljus och era positiva affirmationer.

Vi finns här som stöd och hjälp och vi är alla så tacksamma och glada för det stora arbete som ni redan har gjort. Ert ljus har hjälpt er och Jorden framåt till den punkt där ni befinner Er idag. Ni är tappra och modiga kära barn, så ha tillit till Er själva. Ni står på randen av den ”Nya Kärleksfulla Världen” så har tillit och ta steget fullt ut. Ni har förmågan, ni har visionen av hur er Nya Värld kan se ut. Håll fast vid ert ljus och era visioner, de kommer att manifestera sig. Er Nya Värld finns vid era fötter. Vi kan redan se den här uppifrån, så tvivla inte kära barn, er dröm är på väg att slå in. Jag ser allt det vackra, som ni med era visioner vill ge till er själva och Jorden. Det skänker mig stor glädje och kärlek, mitt hjärta sväller tillsammans med ert. Ni är en del av mig, jag är en del av er. Er glädje och kärlek tillika med er vånda och tvivel, det känner jag.

Det är därför jag idag, vill ge er nytt hopp och jag ber er om att ha tillit till att er Nya Värld är här. Kärleken står för dörren kära barn, så ha tillit till att öppna och släppa in den. När ni väl ha öppnat upp och släppt in ljuset och kärleken i er värld, så förstår ni att allt är perfekt och bra precis som det är.

Tilliten och kärleken börjar hos dig själv mitt barn. När du älskar dig själv lika mycket som jag älskar dig, då är du hemma. Förstå att ni är högt älskade mina kära barn på Jorden. Jag sänder Er rosor av kärlek, för att påminna er om vilka ni verkligen är.

Med stor kärlek

Moder Maria

Du gillar kanske också...