Moder Maria via Ann Dahlberg, 5 februari, 2018

Moder Maria

Måndag 5 februari 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag vill hälsa till alla Jordens folk idag. Ni står mig alla varmt om hjärtat. Jag vet att en del av er lever under svåra förhållanden och det gör mitt hjärta lite sorgset. Förstå att ni valde att gå ner och leva under de här omständigheterna av en särskild anledning. Det finns olika anledningar till att man väljer det, det kan vara såväl karma, en större utveckling av själen eller en önskan att hjälpa sitt folk. Du kanske har levt där många liv och älskar det här landet med dess kultur och natur. Det finns många anledningar till att man väljer vad man väljer men nu går Jorden in i en ny era av kärlek och ljus, detta gäller all världens folk oberoende var man bor eller har valt att bo.

När jag ser vad som händer på Jorden idag så tar mitt hjärta små glädjeskutt. Ni kan börja torka tårarna nu för er värld är redan så mycket ljusare, i er inre värld såväl som i er yttre. Det är den inre världen som är viktigast för det är med den som ni transformerar om er yttre värld. Det finns många exempel på det i Jordens historia. Den sista tiden har varit svår men ni lyckades att vakna till slut. Vi är oändligt glada och tacksamma för det. Man efter man, kvinna efter kvinna vaknar nu upp till sitt rätta jag och ser med förnyad blick på världen. Dessa människor gör nu medvetna val och det leder till en förändring i deras verklighet. Detta påverkar i sin tur andras verklighet, vilket kan sprida sig långt och till sist kan det påverka ett helt land. Där är vi nu kära barn, medvetenheten hos folket har ökat och påverkar nu flera länder i världen. Länder påverkar varandra och helt plötsligt så har vi en ny världsbild. Bilden av vår värld idag stämmer inte med den bilden som hörde gårdagen till. Detta kan bli lite förvirrande för dem som fortfarande sover, eftersom de helt hastigt kommer att väckas upp och försöker då att manövrera i en helt annan verklighet än den de är vana vid. De kan behöva en hjälpande hand och nu finns det tillräckligt många som kan hjälpa till, så livet fortsätter att bli ljusare och ljusare. Till slut har ni glömt mardrömmen ni levde i och lever en ny dröm på rosa moln. Det här är underbart kära vänner och jag är så glad för Jorden och alla dess varelser som lever där.

Det är en underbar tid som har tågat in på Jorden och vi finns alla med er nu. Vi hjälper er med den sista barlasten och vi går tillsammans in i den ljusa och kärleksfulla eran som nu har börjat på Jorden.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

Du gillar kanske också...