Arkturierna via Daniel Scranton, 4 februari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 4 februari 2018

 

Att Leva Ditt Livs Syfte ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har observerat att många av er söker efter ett syfte i era liv. Vi har märkt att det verkar vara ett samband mellan vad ni gör och er känsla av att ha ett syfte och en mening med era liv. Men om det ni gör inte var den viktigaste aspekten av ert syfte? Vad händer om ert syfte istället var att känna?

Kan ni förstå det begreppet? Kan ni förstå att det är möjligt att inkarnera för att känna något ni aldrig har känt förut? Och om det ger någon mening för er, kan ni då släppa taget för att göra något viktigt? När ni känner storheten i er existens och när ni känner till betydelsen av ert skifte i medvetande är det lätt att förstå varför hela denna idé att känna något nytt och annorlunda kan anses vara ett livs syfte.

Vi vill att ni ska erkänna er själva, och vi vill att ni ska njuta av er själva. Vi vill att ni ska se er själva som huvudsyftet med era liv. Med andra ord är det vad ni blir som är den viktigaste aspekten av er inkarnation här och nu. Ibland, för att bli det som ni expanderar till, är det nödvändigt för er att sitta och göra absolut ingenting. I själva verket är det lättare för er att känna när ni är i ett tillstånd av overksamhet.

Och det är faktiskt en av anledningarna till att vissa av er alltid är så upptagna. Om ni inte är upptagna med att göra, så är ni upptagna med att tänka. Och görandet och tänkandet är vad ni använder för att undvika känslan. Vissa av er undviker till och med att känna högre frekvenstillstånd eftersom ni är rädda att ni kommer att krascha ner. Och vi har sett detta också. Vi vet att det existerar som en möjlighet.

Men genom att ge dig själv en möjlighet att känna något, får du mer av vem du är. Och när du kommer åt mer av vem du är blir du inte bara mer betydelsefull för detta universum på alla möjliga sätt, utan du får också njuta av upplevelsen. Du får bestämma vad ditt syfte är. Vi föreslår att du siktar mot något som är kul eller intressant och ser det som ditt syfte i ögonblicket.

Och då föreslår vi att du ger dig ett nytt syfte i nästa ögonblick, och i nästa och nästa. Att vara målmedveten i ditt liv betyder inte att du måste göra någonting om och om igen och igen tills du blir erkänd för det. Var bara er själva och låt livet komma till er. Och när du upplever livet på det sättet lever du din avsikt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...