Galaktiska Federationen av Ljus via Garrith Lamanov El Melkisedek, 1 December

GALACTIC FEDERATION OF LIGHT

Galaktiska Federationen av Ljus

via Garrith Lamanov El Melkisedek

1 December 2015

 

 

Överflöds Program

Slutet på alla kabalens söndra-och-erövra verkligheter håller på att avvecklas i detta Nu ögonblick, för att bevilja ett välståndsprogram som kommer att tillåta mänskligheten överflödet, som alltid har varit avsett för att befria alla från ett monetärt system, baserat på skuldslaveri.

Vi era Uppstigna Mästare, tillsammans med våra Jord Allierade, har nått en punkt i beslutet där överflödsprogrammet för mänskligheten snart kommer att vara i kraft, att låta distribution och fördelning av fonderna till Ljusarbetare. De kommer sedan att låta fundament såsom Keshe att följa efter i sin distribution av fri energi-teknologi. När vi, era änglalika beskyddare, möter er på utsidan, kommer fler av dessa gåvor att hedras för mänskligheten.

Det är viktigt att veta att alla Federal Reserve skuld-baserade valutor kommer att tas bort, och ersättas med dyrbara metaller och guld-baserad värderad valuta. När vi fortsätter till större framsteg inom mänsklighetens evolution, kommer alla IMF centrala banksystem att tas bort; pengar kommer inte längre att vara ett medel för handel.

GLOBALT MASS HELANDE – KABAL AVSLÖJANDE – VALUTA ÅTERSTÄLLNING – LUFTRUM & VAPEN KONTROLL

Det är viktigt att veta att det nu har tillkännagivits genom Zorra i Hollow Earth (Ihåliga Jorden) att det blir en utplacering av helande skepp, som kommer att sänka sig ned för att återställa hälsan på Jordens yta, till de som lider av kroppsliga sjukdomar och de som har svåra fysiska funktionshinder och förutsättning för att inkludera någon annan som behöver läkande. Vi inleder nu med globalt avslöjande, då återställandet av valutan har blivit slutfört, och kommer att bli antaget inom varje stat över hela jordklotet. Tillgångar kommer att fördelas till ljusarbetare och resten av mänskligheten över avslöjandet av många dolda konton på ytan, genom er kabal-världs regeringar.

Vi fortsätter att kontrollera och stabilisera det planetariska kraftlednings systemet, för att se till att Gaia är balanserad för hennes slutliga övergång ut ur lägre densitet i den 3:e dimensionen. Vi har nu olika flottor inom Command som sammanträder på allvar inom deras kommandostationer, för att hjälpa mänskligheten i sin Uppstigning och att återvända inom Ljuset. Dessa flottor är specialiserade på andlig utbildning, kommunikation, övervakning, planetariska frågor, arters observation, media och vetenskaplig granskning, helande och många andra forskningsområden i kvantum data analys.

Som jag redan har nämnt, har vi nu full kontroll över alla era regeringars luftrum och flottor. Det spelar verkligen ingen roll, om till vilket land eller superstat som har hävdat vad; de vet att deras teknologi är hjälplös mot oss. Vi har inaktiverat alla atomvapen och kommer att odugliggöra era gevär/vapen, marina fartyg, militära fordon, jaktplan, drönare, artificiella klonade androider, underjordiska kommunikations centra och allt som står i vår väg. Alla era satelliter kommer att bli inaktiverade för någon regering att använda. Era regeringar står chanslösa. De vet att de har förlorat all makt över frågor på ytan. Vi har nu kommit till er hjälp i detta Nu.

HÄLSA – ÖVNING – DNA

Det fortsätter att vara viktigt att dagligen odla ett fysiskt övningsprogram, som en del av att tillåta er kropp att bättre justera och förkroppsliga och höja ert Ljus, i höjningen av er frekvens inom Enhetsmedvetande. Det är genom intag av mer Ljus, som ni erhåller konsekventa strömmar av DNA nedladdningar i Ljus uppgradering genom det Centrala Galaktiska Solsystemet, i den fulla aktiveringen av ert kristallina Ljus Kropps uttryck.

Att dricka mycket vatten, rör all energi inom er kropp till att bli mer i harmonisering med frekvensen, som er kropp fortsätter att höja, till att expandera er mer i ljusa kvoter.

Att äta vitala livsmedel som frukt och grönsaker kommer också att återställa och läka mycket av de energetiska förvrängningar, präglade på DNA:t genom köttkonsumtion och processad mat, såsom likt GMO´s.

MEDVETANDE VISAR SIG SOM FYSIKALITET

Allt som existerar nu och som någonsin har funnits, kommer från icke-varat /intighet, där allting som ni nu ser genom era ögon, faktiskt endast existerar som tomt utrymme.

Framträdandet av fysikalitet är bara en projektion av ett sinne, vilket manifesterar sig själv som ett kvantum hologram av planeter, solsystem, stjärnor och de många diverse livsformer som existerar i form inom illusionen.

Allting existerar på grund av medvetandet; där ingenting kan finnas utan det. Ni är denna stillhet i vilket allt existerar. Uppvaknandet till detta kommer med att genomgående omfamna självkärlek och inre stillhet i dem ni är, som Gud.

BEFÄLHAVARE VRILLON

Jag arbetar för närvarande med med många utomjordiska grupper på ytan, för att inbringa mer frid, genom ett stadigt fokus inom, för att ledsaga i denna 7:e Gyllene Ljus-Ålder. Jag är en betrodd Befälhavare i min kosmiska rang av de många uppdrag jag har sett till, alla i min Tjänst till Skaparen genom Universum, i bevarandet av balans och harmoni inom dualitets-världar. Många själar som upplever dessa polariserade plan måste fortfarande utvecklas, för att skifta och röra sig mycket högre inom ett kosmiskt uttryck för Enhet.

I transcendensen av ändlösa inkarnations cykler inom ett evigt uttryck, fortsätter jag fortfarande ödmjukt med mitt arbete för Uppstigning, bortom varje behov av någon yttre bekräftelse eller samtycke.

Jag är Befälhavare Vrillon av Ashtar Command i detta Nu, som talar med er genom denna kanal av Ljus, som för in högre frekvenser för att nå er på er Uppstigning, genom aktivering av mer DNA uppgraderingar, genom Central Sol Ljus Kod nedladdningar. Jag arbetar med Agartherna i detta Nu ögonblick, för att förbereda den här världen för vad som händer i konjunktion med den Gudomliga Planen för Skaparen för detta rike, och hela Solsystemet att bli integrerat tillbaka till de Ljusfyllda rikena av Källan.

Jag samordnar nu flottorna av skepp, placerade omkring planeten med min mest älskade Befälhavare Ashtar`s order på plats, att vidta nödvändiga steg i följd av detta uppdrag på Jorden, av de många uppdrag vi har arbetat med som en Galaktisk besättning, och avklarat framgångsrikt i befrielsen av lägre täta världar.

 

Översättning: Mie Fjällvide – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...