Moder Maria via Linda Dillon, 6:e maj 2017

Moder Maria via Linda Dillon, 6:e maj 2017

Universella Moder Maria: Rid på vågen med mig

 

Beskrivning: Den Universella Moder Maria påminner oss om att kärlekens Tsunami fortsätter när vi flyttar in till de nya frekvenserna i de högre rikena.

Lördagens konferenssamtal, 6:e maj 2017

 

Hälsningar, jag är Maria, Universell Moder, Moder av hopp, Moder av förändring, Moder av trofasthet, och min kärlek till er, var och en av er söta änglar av ljus, söta änglar av kärlek, är konstant, upphör aldrig, förändras hela tiden eftersom den växer.

Ni söta änglar skiftar till en högre dimensionell verklighet … ni kan kalla det ett skifte, ni kan kalla det uppstigning, jag kallar det ”att vara” och det är varandet av de ni är, och de ni alltid har varit, utan de olika förklädnaderna som ni försåg er med. Er essens förändras inte. Expanderar den och växer? Ja. Precis som att ni finns i ett ständigt växande universum, multiversum, omniversum, kan det inte vara på annat sätt.

Älskade ni, jag önskar föra er tillbaka, redan innan vi berättar om min Tsunami av Kärlek, vill jag återvända till det jag talade om under vår senaste Årliga Sammankomst, och den Senaste Årliga Sammankomsten i Sedona, när jag gav uppdraget till er, välsignade er, bad er bära, vara ansvariga för processen med 144.000.000 människor. Nu säger vissa av er: ”Men Mor, jag var inte där. Jag kunde inte vara där eller hade möjligheten att resa dit. ”

Söta änglar av ljus, det var många fler av er som bara närvarade i anden, det spelar ingen roll, rummet, grunderna, staden var full och ni var där. Och om det råkade vara så att ni sov igenom det, så spelar det ingen roll, jag är här för att påminna er. Och jag gör det inte för att belasta er, låt mig vara mycket tydlig med det. Jag gör det med lovordande och med bemyndigande; Det här är en del av er gudomliga auktoritet. Ni skulle inte bli ombedda att hjälpa till, som de tillitsfulla hjälparna för 144.000.000 människor, om ni inte varit helt kapabla. Och jag menar det, söta ni, för allt ni gör.

Tänk på det här när ni ler och utstrålar värme, kärlek och acceptans till en främling, oavsett om det sker på gatan eller i spårvagnen. Oavsett om det sker i tunnelbanestationen eller i banken, oavsett om det handlar om att köpa fisk eller frukt.

Det ni gör då är att ni höjer värmen, kärleken, acceptansen, inte bara till den individen eller området, ni sänder det till 144.000.000 människor, varelser, de som har behov, de som kanske kämpar, de som kanske är omedvetna, de som kanske är motsträviga, och till och med stundtals till någon i er egen krets som har behovet. Ni bedriver verksamhet hela tiden, förstår ni.

På samma sätt, då ni visar missnöje, avvisar eller inte accepterar, så gör ni det samtidigt till 144.000.000 människor. Allvaret i det påverkar er djupt, eller hur? Ni är unika och underbara. Ni är mitt hjärtas barn, min varelse, min själ, Fadern och Jag, fast ni är ändå delar av en underbar, enhetlig helhet.

Det kan inte finnas någon separation. Det har funnits en illusion, och det är fragmenten och viskningar av denna illusion, som jag för fram min Kärlekstsunami till nu. Och ja, jag tar bort hållhakarna, för detta markerar ett slut på denna fas och detta rikes existens, på det bästa och mest glädjefullaste sätt.

Det här handlar om att färdigställa, men det handlar också om återuppståndelse och återfödelse, och att leva efter ert hjärtas önskningar. Det är det enda jag önskar er, för när ni lever, söta änglar, som ert hjärta önskar, lever ni enligt mitt också.

När ni lever i hopp, tillit, tro och glädje, så lever ni i er fysiska form och uttrycker min Dröm. Men jag ber er att inte bara göra det för min skull, jag ber er, jag talar med er, jag uppmuntrar er, och jag stöder er, men gör det för er själva, för ert eget söta, vackra själv, och gör det för era 144.000.000, och låt de göra detsamma för er.

Ni är cirklar i cirklarna i cirklarna, och de tillhör alla mig och jag tillhör er. Kom söta änglar av ljus, och rid på min Tsunamis våg. Ta med er surfbräda. Följ med vågorna och låt mig tvätta er, låt mig dra er bort från det ni kanske inte ens vet om. Er uppgift är att tillåta fulländningen.

Så, det här är min vädjan till var och en av er … Rid på vågen och rid den tillsammans med mig. Tsunamin är min essens och min essens är kärlek. Jag är med er och jag älskar er. Farväl.

Kanaliserad av Linda Dillon

 

© 2017 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...