Moder Maria via Ann Dahlberg, 6 februari 2020

Moder Maria via Ann Dahlberg, 6 februari 2020

 

Jag är Moder Maria och jag har kommit för att välsigna er värld idag. Jag strör silver och guld över världen för att ni ska förstå och växa i er ande. Ni som har ett kvinnligt uttryck kommer att få en extra skjuts i att utveckla era manliga egenskaper och ni som har ett manligt uttryck kommer att få se mer av era kvinnliga förmågor. Det är när dessa egenskaper ligger sida vid sida som ni kommer att vara i full harmoni med er själva och resten av världen. Det är dessa egenskaper som prövas och stärks nu på olika sätt. Ni får erfarenheter som ger er större förståelse för er själva och era medmänniskor.

Det är bra om ni delar med er nu av alla de erfarenheter som ni har. Ni kommer att möta människor som behöver just de råd eller bekräftelser som ni kan ge dem. Låt hjärtat och intuitionen vägleda er där. Ni kommer att veta och förstå vad ni ska säga, och när ni ska delge någon, av det som ni tror kan vara till hjälp för den människan just nu. Var noga med att poängtera att alla är perfekta och  oskuldsfulla innerst inne och att det är de handlingar och de ord som vi väljer att göra eller säga som påverkar vårt liv.

Människorna växer idag så det knakar i fogarna och jag ser mycket kärlek i människors hjärtan. Jag ser också mycket längtan efter fred och harmoni. Jag ser att det görs stora ansträngningar för att rädda Jorden från förstörelse och jag ser en stor kärlek till barn och djur. Det är en ny paradigm som är på väg och det gläder mitt hjärta. Mitt hjärta är överfyllt av kärlek till er och det är därför som det regnar ner silver och guld på era huvuden. Det påverkar er utveckling till att bli en fullkomlig människa med ett ljust och kärleksfullt sinne. Det vandrar många människor med ljusa och kärleksfulla sinnen på Jorden. Människor som bara ha en liten bit kvar att gå för att nå fram till bli sitt eget fullkomliga jag.

Jag ber er nu att lyssna in och känna in er själva. Var inte oroliga om livet verkar vara lite svårt just nu, för det kan vara ett av dina större framsteg, om du tillåter det att vara den lärdom som det är förutbestämt att vara. Varje framsteg som varje människa gör är ett stort framsteg för världen.

Låt nu livet visa er vägen hem och känn in änglarna som går vid er sida.

Jag finns där hos er, för jag älskar er så mycket.

Moder Maria

Du gillar kanske också...