Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 februari 2020

Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 februari 2020

Uppstigningssymtom & Dagjämningsenergier ∞ 9D Arcturiska Rådet

Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arcturiska Rådet. Vi är förnöjda att kunna kontakta alla av er. 

Vi har utforskat de olika tidslinjer som existerar för mänskligheten och som leder er in i er dagjämning, och vi vill att ni ska veta att vi har sett många positiva möjligheter för er som tar er längre fram på denna resa till den femte dimensionens frekvensområde. Energierna i dagjämningen handlar vanligtvis om att föra er alla tillbaka i balans, och dessa kommande energier har den extra funktionen av att öppna er upp till de frekvenser som redan är tillgängliga för er men som ni ännu inte har tillgodogjort er i ert jordeliv.

När som ni öppnar upp för nya energier som innehåller högre frekvenser, uppstår som regel biverkningar.  Men, dessa frekvenser som ni kommer att öppna er för, kommer att hjälpa er att hantera några av de uppstigningssymptom som många av er har kämpat med under mycket lång tid. Ni har vissa frekvenser från Pleiaderna i er värld, som planerar att arbeta med er för att skapa en bättre miljö i era fysiska kroppar, för alla dessa högre frekvensers energier som fortsätter att komma in och anställer förödelse på er fysiskalitet.

Dessa frekvenser har funnits beredda i över ett decennium, och några av er har haft turen att tillgodogöra er dem, men de lyckliga få har också verkligen behövt öppna upp för dessa frekvenser. Vi talar om människor som redan hade lidit av intensiva uppstigningssymtom under ganska lång tid i sina liv. Nu, när dagjämningens energier kommer in, kommer de att öppna upp fler av er, så att ni kan få vad dessa pleiadiska frekvenser har varit på jorden för att erbjuda, men sanningen är att de har varit i ett så högfrekvent tillstånd att de flesta människor ännu inte kunnat harmonisera med dem tillräckligt mycket för att något verkligt helande kunnat ses eller för att eliminera dessa uppstigning symtom en gång för alla.

Men nu är det dags, och när ni närmar er dagjämningen rekommenderar vi att ni sätter er i ett tillstånd av förväntan att få dessa pleiadiska frekvenser och vårjämningens balanserande energier. Dessa balanserande energier finns också för att hjälpa er att släppa era uppstigningsymptom en gång för alla så att ni kan fokusera mer på vad ni är på jorden för att göra, vad ni är på jorden för att skapa, och vad ni är på jorden för att bli.

Vi är det Arcturiska Rådet, och vi har haft fin kontakt med er.”

The Arcturian Council via Daniel Scranton, February 5th, 2020

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...