Ivo från Vega via Sharon Stewart, 5 februari 2020

 

Ivo från Vega via Sharon Stewart, 5 februari 2020

 

Sharon Stewart

Sluta Försvara ditt Bedrägeri | Ivo från Vega via Sharon Stewart

Rättfärdigar ni ert bedrägeri?

Utan Sanningen, finns det inget.

Jag: Ivo, jag har nyligen lagt upp ett formulär på min webbplats, för att folk ska kunna svara om de vill få våra kanaliseringar distribuerade till dem via e-post. Avsikten är att de då kan publicera innehållet på sin webbplats, eller vidarebefordra det till andra ljusarbetare.

Det har redan varit några få personer som har använt formuläret för andra ändamål än vad som anges. En person skickade mig bara en hög med frågor till Ashtar, och förväntade sig att jag skulle svara på dem, utan att ens fråga mig om jag ville göra det. Jag raderade honom från listan och blockerade hans e-postadress. Jag kommer inte att ha något att göra med lögnare. För det är egentligen vad det är. Du blir bedragen. Du svarar och får en kanalisering, sedan kommer ett mail tillbaka med en massa frågor. Bedrägeri är ett försök att ta kontrollen över någon annan och dominera deras fria vilja. Jag tillåter inte det.

Tänk på att det är 2020 nu, och vi delas upp till andra dimensioner. Människor blir mer medvetna. Så många människor frågar mig varför de inte hör sina ET:s (utomjordingar) och jag kan säga er, det är på grund av hur ni uppför er. Ni är inte redo att hantera deras meddelanden med hederlighet. Att vara hederlig innebär att ha en stark moralisk personlighet och kunna skilja på rätt eller fel, men jag har människor som skickar e-post till mig, och de är ute efter att manipulera eller lura mig att göra något jag aldrig sagt att jag skulle göra. Det är en kränkning av min fria vilja, och ärligt talat har jag tröttnat. Jag har funnits på den här planeten, blivit utsatt för lögner och bedrägeri så många gånger av människor som inte varit ärliga, och jag tror att eftersom ljusarbetarna är de första som vaknar upp, så borde de också vakna upp till en starkare moralisk personlighet.

Vi lär oss att vara manipulativa och vilseledande på matrisen, och detta måste åtgärdas

Ivo: Det behövs, min kära. De utomjordiska kan känna era avsikter. Ni kan inte ljuga för oss. Och vi blir inte lurade. Så vi kommer inte att ha att göra med någon som ljuger för oss, eller som har för vana att ljuga för andra. Er vibrationsfrekvens är direkt relaterad till er integritet – er moraliska nivå. Att ljuga och vara falsk förvanskar era avsikter, och andra liknande handlingar är inte något vi kommer att ha att göra med.

Jag: Det var en person som betalade tusentals dollar till en kanaliserare för att bättra på budskapen från en utomjording till sin tvillingflamma. Tvillingflamman blev helt överlycklig av lögnen. Jag var tvungen att gå igenom meddelandena och be honom separera lögnerna från Sanningen, och naturligtvis blev tvillingflamman förkrossad och mycket sårad. När jag frågade honom varför han kanaliserade genom denna bedrägliga person så sa han att han inte hade något val.

Vill vi att budskapen från andra riken ska komma genom människor med denna låga moral? Vill Utomjordingarna det? Självklart inte. Tror ni att de vill ha sina meddelanden förvrängda av våra egon? Nej. Så de väntar tills de hittar en hederlig person att vidarebefordra sina meddelanden till. Eller så blir ni utvalda innan ni föds, och arbetar under hela livet på att vara bra förmedlare för deras budskap.

Det finns redan tillräckligt många människor som kanaliserar mörka väsen istället för Ljuset, men inser det inte. Anledningen till att de inte inser det, är att det går att ljuga för dem. Ni måste anpassa er till Sanningen, inte till det ni anser. Vem ni tror att ni kanaliserar är en sak. Vem ni kanaliserar är en annan. Det första ni ska göra innan ni tar kontakt, är att ni måste förstå den mörka agendan – att söndra och vinna, separera, sprida lögner och kaos. Lisa Renee skriver om detta i Uppstigningslexikonet. Om jag hittar länken lägger jag till den nedan.

Människor som kanaliserar och som inte känner till den mörka agendan, utsätter sig för risken att ljuga för alla. Det är kanaliserarens ansvar att se till att inga mörka agenda-meddelanden finns med i deras kanaliseringar. Om det skulle vara så, då måste du fråga vem du talar med!

Problemet med lögnerna just nu på jorden, är att det är det vår nuvarande verklighet har byggts på – lögnen om vilka vi är, vilket är Sanningen som vi bokstavligen bygger jordens framtid på, inte på lögner. Kärlek är Sanningen. Sanningen är Ljus. Vi är ljusarbetare, inte lögnarbetare. Vi är inte falska, för när vi är det så fortsätter vi att stödja overkligheten i de lögner som håller jorden i karantän, från resten av galaxen.

Sanningen är viktig, och vi bedrar inte andra människor. Att vara ärlig är av största vikt just nu. Det har det alltid varit, men särskilt nu.

Ivo: Du har rätt, min kära. Ärlighet har sin egen väg till Ljuset. Att insistera på ärlighet från andra, hjälper dem att inse när de är oärliga eller vilseledande. Förstå att all oärlighet sänker vibrationsfrekvensen för den som är det, och hos alla som tror på dem. Det är därför politikerna ljuger för er – för att hålla er vibration nere, och de flesta människor förstår inte ens dynamiken i det. Vad gör ni när ni upptäcker en politiker som ljuger? Ni kallar dem smutsiga lögnare och ni blir arga. Om de inte hade ljugit, hur skulle ni då ha reagerat? Bättre naturligtvis. Lögner sänker er frekvens. Det är viktigt att alla slutar försöka bedra alla andra. Var ärliga.

Förvanska inte er själva och era intentioner. Ni förstår inte hur detta sänker er frekvens, och den lägre frekvensen gör att ni inte får kontakt med Ljuset, bara det mörka eftersom mörkret gillar att ljuga för er.

Sharons frustration över människor som förvanskar sina avsikter, ljuger för henne och försöker lura henne, är absolut rätt. På senare tid har hon haft grannar på besök i hopp om att förföra henne. Hon skulle inte ha öppnat dörren för den personen, om hon hade förstått hans avsikter i förväg.

Jag: Något förblindade mig. Jag borde ha varit misstänksam när han kom över med ett ölglas. Öl är skitstövlarnas elexir.

Ivo: Min kära, din frustration kommer från att ha levt i oärlighet hela ditt liv. Du förstår vikten av ärlighet och sanning. Ni förstår att lögner är ett fängelse som ni skapar för er själva.

Jag: Jag är så trött på att det kommer till mig hela tiden. Man kan inte komma ifrån det. Alla lever en lögn.

Ivo: Ja. Så kommer det inte att vara så länge till för dig, min kära. Då kommer du att bli fri från detta. Ditt arbete är inte klart ännu.

Jag: Jag vet. Jag tål inte skitsnack och uppriktigt sagt, så kommer jag aldrig att göra det heller. Även människor som anser sig själva som ärliga, är benägna till många sorters bedrägeri. Det största är självbedrägeriet.

Du blir prövad, tro mig. En gång var strömmen avstängd i Toronto i dagar. När den äntligen kom tillbaka var klockan 21, och jag hade massor med tvätt som behövde tvättas. Regeln i huset var ingen tvätt efter klockan 21, eftersom jag hade lägenheten intill tvättstugan och det störde mig att folk var där inne redan klockan 5 och tvättade. Så hyresvärdinnan bestämde tiderna. Jag var tvungen att vänta till nästa dag för att tvätta trots att ingen använde maskinerna, bara för att jag var den som insisterade på att ingen skulle tvätta vissa tidpunkter. Så jag kunde inte börja tvätta och sedan förvänta mig att alla andra skulle följa reglerna, eller hur? Den som är ärlig gör rätt, även om ingen kommer att upptäcka dig. Det är det tillståndet på ärlighet vi behöver leva efter. Då skulle denna värld vara så annorlunda!

Det är inte svårt att vara ärlig. Det är förmodligen enklare att ljuga, eller så tror vi bara det. Har du någonsin blivit upptäckt med att ljuga? Inte särskilt bekvämt, eller hur? Människor tror att ärlighet är detsamma som att behöva berätta något man helst inte vill säga; så är det inte. Men att vara ärlig är en förutsättning för att vara säker i sig själv, och om du fortfarande ljuger för dig själv, kommer det att bli tufft för dig.

Detta är jordens framtid, folk. Inte paketet med lögner vi har levt i.

Människor vill veta vad galaktikerna kommer att lära oss när de landar. Det kommer att vara en del av läroplanen i en spirituell skola. Och Troheten till absolut ärlighet och respekt för andras fria vilja.

Min tro är: ”Gör ingen skada. Ta inga dumheter.”

Ivo: Min kära. Det är en bra inställning. Oärlighet handlar om rädsla. Rädsla för att någon ska säga nej till dig. Även om de skulle säga nej, är det så farligt? Du har blivit missförstådd i din värld. Du har lärt dig dina styrandes sätt och de är ondskefulla. Korruption av en art, en hel värld, är något de inte kommer undan med. De får även nu stå till svars för vad de gjort.

Jag: Tack Ivo.

Ivo: Er värld befinner sig i ett medvetenhetskrig, och priset är god moralisk personlighet för Avatarerna på jorden. När dess personlighet förbättras och anpassar sig mer till Sanningen, så kommer era mediala gåvor att presenteras för er, så att ni kan lära er att medvetet använda dem. För Sharon är den här nya gåvan hennes portal.

Och så, min kära, du är så välkommen. Jag längtar efter den dag du kommer att vara med mig igen.

https://ascensionglossary.com/index.php/Divide_and_Conquer_Tactics

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...