Moder Maria via Ann Dahlberg, 7 juli, 2017

Moder Maria

Fredag 7 juli 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag tackar för allt erat arbete som ni har gjort på Jorden. Det kan det inte tackas nog om, för det är ett stort arbete som ni har tagit på er. Det banar nu väg för en ny gryning vilket innebär en ny fas i Jordens historia. Den nya gryningen för med sig ljus och kärlek och för er samman till en enhet igen. Det högre hjärtat och det högre sinnet står berett att arbeta med er nu. Ni har det alla inom er. Den högre intuitionen arbetar med en högre andlig visdom och allt blir lugnt inom er. Ni känner er hela och vördnadsfulla för allt som är. I stillheten finns allt, i er egen stillhet är ni allt. Sitt stilla och känn hur hjärta och sinne knyts ihop och att ni är ett med allting som finns runt om er. Det är här ni hämtar er styrka, er kraft och er inspiration. Det är här ni manifesterar de visioner som är för ert och Jordens bästa. Det är därför viktigt att gå in i sitt hjärta dagligen och förnimma stillheten och tystnaden där. Det är i den stillheten och tystnaden som det föds nya idee´r och visioner som efteråt kan bubbla upp i ditt hjärta och sinne.

Kontakten med jorden är viktig alla behöver jorda sig, så att farten saktas ner och hjärtat har en chans att komma ifatt sinnet som har en vana att fladdra iväg. Det brukar inte bli så bra om det inte är hjärtat som leder med sin uråldriga klokhet och visdom. Ta ett steg i taget kära barn på Jorden och gå ofta in i hjärtat för att få bekräftelse på att ni är på rätt väg. Be om hjälp och ni får det, det kommer till er på ett eller annat sätt. Var inte oroliga, allt som görs med en god avsikt kommer att bli bra och ni får den hjälp ni behöver på vägen.

Kroppen rensar mycket nu och många är trötta, men det kommer att kännas mycket bättre efteråt. En del av de krämper ni har kommer att försvinna och ni får en högre energi. Så småningom kommer alla krämpor att försvinna beroende på hur mycket och hur starka blockeringar ni har. Ni kan ha samlat på er mycket under årens lopp men det finns bot för mycket idag. Både av ny och gammal medicin. Se er omkring, svaren finns inte så långt ifrån er. Fråga er själva om det inte finns en väg som ni kan gå för att må bra. Sök och ni kommer att finna – stanna inte envist kvar i det gamla för det leder ingenstans. Det går att kombinera men var öppen för nya möjligheter.

Det finns många nya möjligheter på Jorden idag. Det blir ett alltmer öppet klimat för olika slag av både alternativ läkedom och teknologier av annat slag än de ni använt i århundraden. Framtiden ser ljus ut mina kära barn på Jorden och vi är mycket stolta över Er. Vi är mycket tacksamma för att ni håller ljuset levande i era hjärtan och att ni ger det näring så att det växer sig större och större.

Låt oss nu ta varandras händer och bilda en enhet i kärlek och ljus.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

Du gillar kanske också...