Moder Maria via Ann Dahlberg, 7 mars 2019

Moder Maria

7 mars 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag kommer idag från ljuset. Det vackra guldskimrande ljuset som finns i var och en av er människobarn. När jag säger barn menar jag det oskuldsfulla hjärtat som ligger väl skyddat i ett gyllene ljus. Ni har alla ett oskuldsfullt hjärta inom er kära barn, men ni vågar knappt närma er det, för det känns alldeles för rent för er. Hur kan det vara så … om det är ert? Ni är alla skapade i kärlek och det är ert kärleksfulla hjärta som är oskuldsfullt. Ditt autentiska verkliga jag kan bara vara kärlek. Det är den du är för det är så du är skapad.

Känn inom er hur det pirrar av förväntan, känn glädjen som stiger upp från det inre. Det är en del av dig. Kanske en liten del men ändå början till något stort. Det är den här delen i dig själv som du nu ska låta växa. Det är den delen som kommer att transformera om ditt liv till ett liv i harmoni och kärlek. Kärlek till dig själv, till alla dina medmänniskor, till djuren, till växterna och bergen. Ja, till allt som ditt öga kan nå och se. Kärleken kommer att bubbla så starkt inom dig så att den måste ut och delas med andra. Den rinner över sina bräddar och den ges till alla som vill ta emot den. Livet handlar om att ge, det är när du ger som allt blir dig givet. Det är när du står i din egen kärlek som du förstår din egen sanning och vilken verklighet du lever i.

Det är dags att strö rosor på vägen, rosor av kärlek. Kärlek som får era hjärtan att blomstra, så att det inte får plats med några törnen. Kära barn, det är endast kärlek som kan rädda er själva och er värld. Kärleken är den största gåva som finns. Den lyser som en sol, är varm och omhuldande, den är sann och glädjefull, den är det enda verkliga som finns och som alltid har funnits. Den bor i var och en av. Sök och finn den i ert hjärta, såväl som i er broders hjärta. Ni kan finna den överallt för den finns överallt. Vi pratar mycket om detta för det är en av de utmaningar som ni nu står inför, och det är att hitta kärleken inom er själva och vara den kärlek som ni är. Det är då blommorna slår ut på Jorden en efter en. Det är då ni befinner er i sanningen i er själva. Det är då gåvorna regnar ner över er och återuppväcks. Gåvor som ni alla har fått och som kan användas av alla i kärlekens namn. Det är endast kärlek som kan väcka upp era gåvor och det är er längtan efter frid och kärlek som styr era steg till att finna dem. De finns alla inom er och väntar bara på att bli upptäckta på det stället där ni en gång gömde dem.

Det är dags nu kära barn på Jorden att ta in ljuset och låta det lysa inom er så starkt att mörkret ger vika och försvinner. Ni har gåvan, använd den för att hjälpa er själva i en tid då ljuset lyser starkare för var dag … Vi finns här och går ibland er för att visa er vägen hem.

Jag vill att alla Jordens barn ska veta att hjälpen finns nära dem och att varje bön blir hörsammad.

Jag älskar Er så mycket!

Moder Maria

Du gillar kanske också...