Arkturierna via Suzanne Lie, 4 mars 2019

Arkturierna via Suzanne Lie, 4 mars 2019

 

Kära Arkturier,

Jag mediterade precis och såg mig själv försöka simma upp från botten av en djup damm. Men jag verkade fastna någonstans i mitten av dammen. Jag antar att det betyder att jag fastnar mitt i, men mitt i vad?

Käraste Suzille,

Vi Arkturier finns här för att svara på din fråga. Mitten av dammen betyder att du är ”mitt emellan där du har varit och dit du ska.” Du vet var du har varit, men du vet inte vart du ska. Eller hur?

Kära Arkturier,

Jag hade inte tänkt på att jag inte vet vart jag ska, men jag inser nu att det ni sa är sant. Jag vet att jag flyttar, skiftar, ändras, men jag vet inte riktigt vart jag ska, eller vad jag ska göra med dessa förändringar.

Jag inser också att jag har sagt till ”universum”, och till mitt eget Högre Själv, att ”jag är trött. Jag vill inte göra det här längre. ”Men jag sa inte specifikt vad jag är trött på, eller vart jag skulle vilja komma.

Därför har mina ofullständiga frågor, eller om det var klagomål, placerat mig ”mitt emellan” där jag varit och dit jag ska. Därför tror jag att jag bör börja med ”var jag har varit.”

”Kära Arkturier, var har jag varit? Då menar jag ”Var jag varit i min medvetenhet?”

 

ARKTURIERNAS SVAR

Kära Suzille, alla ni, våra Galaktiska Varelser som frivilligt valt att bära ett tredimensionellt uttryck av sig SJÄLV, har varit på en snabb och rasande ridtur. Ibland har du njutit mycket av denna resa, men ibland behöver du ta en paus för att tillåta det du flödat in till, och låta tankarna och känslorna stabiliseras i dessa områden av kroppen, sinnet och medvetenheten.

Under denna nödvändiga paus, kan ni lyssna på ert SJÄLV, vilket är er egen Högre Vägledning. På så sätt kan ni mer fullständigt förstå den information ni fått till er.

Hur många gånger har du sagt, ”Jag behöver en paus?” Du kanske undrar varför du känner dig så trött, eller kanske tror att du misslyckats på något sätt. Men i verkligheten har ni, våra modiga volontärer som tagit en jordfarkost, varit mycket framgångsrika i era uppgifter, och insett att ni är mycket, mycket mer än den fysiska kroppen, vilken inryms i era sanna Multidimensionella SJÄLV.

När ni ber om en paus, så skickar ni ett SOS till ert Högre SJÄLV. Då vet ert Högre Själv, att ni behöver denna paus, inte bara för att vila, utan för att integrera de högre budskapen ni fått i er fysiska hjärna, hjärta och kropp.

Att ”ta en paus” är en viktig del för att expandera medvetenheten bortom er tre-/ fyrdimensionella verklighet, och in i den femdimensionella verkligheten. Med denna paus kan ni förstå hur mycket ni saknar anslutningen till oss, Arkturierna, och ert Högre SJÄLV – vilka faktiskt är ETT.

Ni förstår, alla ni, vår Galaktiska Familj, har antagit fysiska former för att hjälpa Gaia med Hennes Planetariska Uppstigning. Då möter ni utmaningen av lärande, vilket faktiskt är att minnas hur ni integrerar ert Högre SJÄLV, och ert fysiska själv, till ETT.

Denna integration av ert tre-/ fyrdimensionella fysiska själv, er femte dimension och bortom SJÄLV, är inte någon lätt utmaning. Men hur skulle ni annars komma ihåg att ni är sanna Multidimensionella SJÄLV. När ni då äntligen ”tar denna paus” från era dagliga tredimensionella sysslor och ansvar, är det då inte lättare ansluta och/eller återansluta med oss, era Högre uttryck av SJÄLV?

Ibland blir ert 3D-liv så svårt eller omfattade, att ni rycker ur jacket till er ”multidimensionella telefon”. Men då kanske NI undrar varför den Interdimensionella telefonen slutade ringa!

Det som är viktigt för er, våra volontärer som tog en 3D-kropp för att bistå i den Planetariska Uppstigningen, är ta en paus då och då, och ”bara vara människor!” Men, ni måste fråga er själva: ”Vad vill jag ta en paus ifrån?”

Vi, Arkturierna, kommer NU att fråga dig, ”Vad vill du ta en paus ifrån?”

Det är en verklig fråga, och vi ber att du ska fundera på ditt svar, och sedan återkomma till oss, medlemmarna av ditt eget Högre SJÄLV.

”OK”, hör vi dig säga till dig själv, ”Jag kommer nu att fundera på vad det är jag behöver ta paus ifrån.”

”Oro” är något vi förstår att många av våra jordade varelser behöver tänka över, och släppa! ”Jag vill ta en paus från oron,” säger ni kanske. Men ni är inte så säkra på vad ”att ta en paus från oro” betyder. Därför föreslår vi Arkturier att ni kanske ska överväga detta:

”NU är det dags för mig att gå djupt in i min kropp, och mitt högre dimensionella SJÄLV, så att jag mer fullständigt kan uppleva vågorna av den ”Högre Dimensionella Ljusenergin, som nu alltmer flödar in till kära Gaia, och till ALLA Gaias varelser på planeten.”

”Ni har alla hört att ”Det är som Mörkast precis innan GRYNINGEN ”, liksom ”Ju längre ner ni böjer er, desto högre kan ni hoppa.” Vi, er Galaktiska Familj vill påminna er om att:

NU är det dags för alla som volonterade för att hjälpa Gaia med sin Planetariska Uppstigning, att böja sig längre och längre ner i sitt eget Mörker, så att ni kan ta er IGENOM mörkret, och IN I Ljuset!

Vi Arkturier, ber ER att gå djupt in i ert mörker, så att ni lättare kan komma djupt in i er egen högre medvetenhet, era egna Högre Tankar och era egna Känslor, för att hitta ert eget Högre Ljus som finns i ert eget Högre SJÄLV!

På så sätt kommer ni att hitta komponenten i er själva, som inte minns att DU är en Multidimensionell Varelse!

Vi ber också att ni NU går djupt in i era rädslor, era tvivel, era självfördömanden, er dolda ilska och er glömda sorg. Ge det sedan er

OVILLKORLIGA KÄRLEK.

Vi, Arkturierna, lovar att om ni har hittat det här meddelandet, och tagit er tid att läsa det, är ni redo att ÄLSKA ER SJÄLVA OVILLKORLIGT. Vi inser att det är mycket svårt för våra älskade ”volontärer som tog en jordfarkost”, att minnas sina egna Högre Dimensionella SJÄLV.

Vi, Arkturierna och er Galaktiska Familj, inser – och minns från våra egna inkarnationer – hur lätt det är att hamna i rädsla, sorg, oro och självfördömande. Det är av den anledningen som vi, er Galaktiska Familj, har kommit till er NU (NU då ni bestämt er för att läsa vårt meddelande), för att påminna er om att:

DU är en underbar Multidimensionell Varelse, som genom stor uppoffring valde att ta en jordfarkost för att hjälpa Gaia. Moder Jord har blivit svårt misshandlad, och får mer och mer svårigheter med Sin egen Planetariska Healing.

Därför BEHÖVER Gaia DIG! DU – Ja, du – du som på något sätt fått, och har valt att läsa detta meddelande!

Vi, Arkturierna och er Galaktiska Familj, vill att ni ska veta att vi förstår hur svårt det är att erkänna de mörka, de som skadar Gaia så mycket för att få sin egen ”makt över andra.”

Vi, er Galaktiska Familj, förstår att ni har valt att inkarnera NU, för att hjälpa den kära, älskade Gaia.

Vi, er Galaktiska Familj, vill att ni ska veta att Gaia/ planeten Jorden, anses vara en av de största juvelerna i alla verkligheter, genom många som hade mod nog att sänka sin frekvens, till den låga frekvensen i tredje dimensionen.

Vi, Arkturierna, vill påminna er om att det finns många, många fler uttryckssätt av verklighetens resonans till högre dimensioner. De flesta människor har kallat dessa dimensioner ”Himlen”.

Därför har vi, er Galaktiska Familj, kommit till er medvetenhet NU, för att påminna er om och om igen, att ni har valt att ta en jordfarkost NU, för att hjälpa Gaia igenom hennes svåra utmaning i den ”Planetariska Uppstigningen”.

Precis som när en kvinna tar sig till en läkare, för att läkaren ska hjälpa till med hennes barnafödsel, ber vi ER förstå att Gaia har kommit till er, för att ni kan hjälpa Henne med Hennes Planetariska Födsel, till en högre frekvens av verklighet.

Gaia har bebotts av människor under många eoner. När människorna var i sina tidiga stadier, dyrkade de Gaia under många år och tidscykler. Men, den ”moderna tiden” har gett mänskligheten möjligheten att förstöra sitt eget planetariska hem.

Många av anledningarna till denna förstörelse, berodde på okunnighet om hur de skadade Gaia, men främsta anledningen till att mänskligheten har skadat Gaia så mycket, är att mänskligheten inte tänkte på Jorden som en levande varelse.

Många ”moderna” människor tänkte på Jorden som en sak, som på något sätt var oförstörbar. Därför tycker de att det går bra att kasta skräp i havet, fylla himlen med många kemikaliespår (chemtrails), förstöra landet med bomber och använda ”bekämpningsmedel för att få växterna att växa snabbare och bli större, slänga sopor i havet och andra vattendrag.

Vi, Arkturierna, Plejadierna, Venusianerna, Antarianerna och andra medlemmar i vår stora Galaktiska Familj, kontaktar er NU för att, SNÄLLA NI, rädda er Moderplanet NU!

Vi avslutar detta meddelande med ett kraftfullt citat:

”Ju längre ett samhälle driver bort från sanningen, desto mer kommer man att hata förespråkarna för det!”

George Orwell.

 

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...