Moder Maria via Ann Dahlberg

th

Moder Maria

Söndag 29 november 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag Moder Maria hälsar Er alla idag. Den nya jorden är här, kära barn. Den har tagit sina första steg in i sin nya dimension. Det finns inget som kan förändra detta nu. Man kan möjligtvis förstöra lite grann men inte på en avancerad nivå. Jorden är på väg upp, kära barn och ni med den om det så är erat val. Jorden gör ingen åtskillnad på vem som följer med eller inte. Detta blir helt enkelt erat eget val. Vi kan dock inte ta med mörkret som finns inom oss, det måste först rensas bort. Det krävs mod att möta sig själv på både gott och ont.

Hur modiga är ni? Är det värt resan upp till det ”Högsta goda” eller vill ni hellre stanna kvar ett tag till? Vad säger ert hjärta?

Vi finns här och hjälper er att släppa allt som har varit, om ni är villiga att lägga det bakom er. Vi kan inte gå förbi er fria vilja. Det är så att säga ni som bestämmer, vilken väg ni vill gå. Jag vill bara säga att det är värt allt besvär att stiga upp med Jorden nu, ty er verkliga lycka finns där. Ni lämnar alla sorger och bekymmer bakom er och träder in i en verklighet där harmoni, glädje och kärlek råder. Det är många som väntar på er där, för att välkomna er hem. Låter inte det skönt så säg? De kommer dock alltid att vänta på er och hjälpa er längs vägen så att ni ska komma hem till slut.

Den här tiden ger er dock en extra möjlighet att få komma hem då alla portalerna är öppna och ni får all hjälp ni behöver bara genom att vilja stiga upp med den planet som ni bor på. Det är en ynnest som jag tror och hoppas att många kommer att använda sig av. Jag Moder Maria ber för Er alla och jag vill inge er mod och hopp om att kunna följa med på den här resan. Vi är alla ”Ett” och i den här tiden går vi upp som en helhet tillsammans. Det är mänskligheten som stiger upp tillsammans med sin Jord nu.

Förstår ni skillnaden? Förr steg man upp som en individ när man var klar med sin vandring på Jorden. Nu stiger vi upp som en helhet. Ett klot med alla dess invånare som bor på klotet. Det är det som är den stora skillnaden. Det är därför det finns större möjligheter för alla att stiga upp nu. Så ta chansen, kära barn på Jorden. Det är meningen att ni som mänsklighet ska stiga upp nu. Allt som behövs är Er vilja att göra det.

Släpp det gamla och ta in det nya, för det gamla kan inte längre få finnas kvar. Det nya är på väg framåt med allt större hastighet, så valets tid är inne och ni kan inte tveka så värst mycket länge till.

Jag står er bi i alla väder och håller kärleksfullt ut mina armar för att välkomna Er hem.

Moder Maria

 

 

Du gillar kanske också...