Moder Maria via Elaine DeGiorgio, 6 december 2017

Moder Maria via Elaine DeGiorgio, 6 december 2017

 

 

Kära Barn,

Jag är Maria, den Välsignade Modern av Skapelsen, och kommer idag med många välsignelser.

Just i denna stund belyser vi många hjärtan och flödar ut de tre Gudomliga Strålarna av den Trefaldiga Flamman, när ni anknyter till Kärleken, Visdomen och Kraften i era Hjärtan.

För lågorna inom er har återigen tänts, och mina kära barn, det är dags att verkligen ansluta inom er, och ansluta med dessa lågor, som brinner djupt inom var och en av er.

För var och en av er är den levande länken mellan Dimensionerna av Ljus, vilka för fram Ljus, Kärlek, Healing, Frid och Överflöd till hjärtat hos de på Jorden. Ni är förankringen av Himlen på Jorden, genom er Kärlek, Visdom och Styrka.

Ni är fria att flytta i Tid och Rum, när ni går in i det Heliga Rummet i Hjärtats Gudomliga Kammare, där den Trefaldiga Lågan brinner och där den Gudomliga Planen av Gud/Gudinnans Energi har laddats ner, till era jordkroppar.

Misströsta inte under dessa tider med prövningar, utan känn tillit och tro. Många Själar ansluter, återkopplar och delar sina tankar och önskningar just nu, när sanningarna om dem själva breder ut sig, medvetenheten vaknar verkligen, och många kommer att känna sig ensamma i den stunden.

Mina kära barn, ni är inte ensamma, för det händer verkligen nu, och jag kommer för att väcka var och en av er från er sömn, och jag väcker upp ännu fler denna gång …

Vi fokuserar inte bara på de 144 000, utan på hela mänskligheten som önskar komma fram i Ljuset och vill få veta Sanningarna som finns inom det.

Många kommer att få uppleva stora kamper dessa dagar … och kommer under anslutningen att uppleva förvrängningar eller hamna i dem, eftersom energin nu är intensiv och det finns fortfarande många som söker sanningen utanför sig själva.

Så mina kära barn, det är dags att ansluta till era hjärtan, för att ansluta till era essenser, eftersom manifestationen av Kärlek, Visdom och Styrka verkligen breder ut sig.

Kära Barn, många barn som föds vid den här tiden kommer från den Stora Centralsolen, och kommer för att förankra den Gyllene Strålen av Ljus, för att förbereda Jorden för den kommande Gyllene Tiden. Min Kärlek finns med dessa barn nu. Mitt Hjärta svämmar över av stor glädje för mina kära barn, som har gått med på att inkarnera, för att vara i stor tjänst.

Och till er kära Barn, mina Barn från Stjärnornas Nationer, för er finns också min kärlek och glädje, och jag har fällt många tårar när många av er har stött på stora utmaningar under denna livscykel, många av er mina kära barn, har lidit under tiderna på Jorden. Och ni ska alla veta att det verkligen fyller mitt hjärta med stor glädje, att se hur många av er som verkligen öppnar upp. Min Kärlek till er alla strömmar ut.

Kom ihåg, Kära Barn av Ljus, att nu ansluta med er själva och med varandra. Universums Harmoniska Energi breder verkligen ut sig, vi flyttar er framåt in till ett nytt paradigm av ljus.

För flödet av medvetenhet breder ut sig, en ny medvetenhet för mänskligheten, som inte har setts sedan Atlantis stora dagar på Jorden.

Förbindelsen med många Livsformer avslöjas, för alla har ett arbete att utföra i denna Gudomliga Plan.

Valdjuren arbetar storartat med era vatten och förankrar det Gyllene Ljuset från den Stora Centralsolen, och Diamantljusets Frekvenser ansluter till rutnäten för vattenvägarna. De förstärker överföringarna och Stjärnportalerna som finns under vattnet.

Karianerna (fågelfolket) arbetar med Luften, för att rena och bibehålla den. Vi arbetar outtröttligt med dem nu, för att bibehålla flödet av energi och anslutningarna mellan Dimensionerna av Ljus.

Vi arbetar med Djurandarna och Naturandarna, för att de har verkligen nycklarna som förbinder Moder Jord med den Inre Jorden och Kärnan …. Vi har förankrat det Gyllene Ljuset i Kärnan och belyst den med Diamantfrekvensen och Koderna, för att höja medvetenheten ännu en gång.

Elden i den Stora Centralsolen har uppgraderats till diamantfrekvensen, för att hjälpa till med Healing och Transmutation, och för att ansluta denna underbara energi, till rutnätets mallvirvlar och Jordens chakran.

Och kära Barn av Solen, förstå alla ni, att jag är med er under den här tiden … Så mycket Kärlek och Överflöd kommer till er alla i denna stund.

Många av er kommer att uppleva visioner angående stunden då vi uppenbarar det för er. Lägg märke till dem, för de finns där för er healing, er utveckling och för det arbete som ligger framför er.

JAG ÄR Moder Maria och jag talar genom Elaine idag.

 

www.EraofLight.com – Kanal: Elaine DeGiorgio

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...