Moder Maria via Ann Dahlberg, 22 februari 2019

Moder Maria

22 februari 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria, jag kommer med fler nyheter idag. Det är en omvälvande tid som ni går igenom och det sker transformeringar lite här och där i ert sinne och i er kropp. Försök att vara i stillhet lite då och då under dagen. Det kan vara bra att hämta andan och lyssna en liten stund inåt. Även om det så bara är under korta pauser, så kan ni få tillbaka lite av er balans och den ger er möjlighet att fatta vettiga beslut. I farten och stressen kan ofta fel beslut fattas eftersom ni då inte kan kontrollera om ert hjärta och sinne är överens. Det är en alldeles för viktig tid nu för att ni ska låta slumpen avgöra er väg. Det kan ofta förefalla att det blir så när egot sitter vid rodret. Ni upplever då samma saker om igen fast med olika ingångar och resultat.

Det är när ert Jag tar över rodret och medvetet väljer en väg som kan föra er framåt i er egen utveckling som de större förändringarna kan ske, först inom er och sedan utom er. Det är därför vi säger att ni ska lyssna på er inre röst, den kloka medvetna rösten som kan leda er steg för steg hem till er egen frälsning, vilket betyder er egen sanning av glädje, ljus, kärlek och frihet. Det är då ni ser och förstår världen och vad det är meningen att ni ska göra i den, eventuellt kan målet också stå så klart för er att ni nu helt enkelt vandrar vidare på en annan ljusare väg där ni är ”ett” med allting. Hur det nu än blir så håller er Himmelske fader alltid en hand över er och hjälper er att finna vägen tillbaka till honom. Gud är allt som är .. det finns inget annat och det kanske inte alltid är helt lätt att förstå men ni närmar er den förståelsen nu.

Mänskligheten på Jorden har vuxit och har börjat att sparka av sig barnskorna för att ta på sig ett par större skor som passar dem bättre. Det är här förlåtelsen och medkänslan kommer in för alla era medmänniskor och medvarelser som lever tillsammans med er på Jorden. Det är nu er uppgift att sprida denna medkänsla och praktisera förlåtelse till allt och alla ni möter.

Er vandring på Jorden har nu tagit en ny vändning, där ni är en sann tjänare och sprider det ljus som lever inom er och som nu visar sig i er utstrålning och i ert handlande. En sann människa praktiserar förlåtelse och verkar för goda handlingar. Han/hon har nu nått förståelsen om vem han/hon är och vet att vi alla är perfekta och gudomliga, ty intet annat kan komma från den Gud som har skapat oss. Vi är alla en del av allt som är ..

Livets läxor låter oss långsamt förstå var vi hör hemma och vilka vi innerst inne verkligen är. Det är dags nu att praktisera dessa läxor på bästa möjliga sätt och ta de steg som behövs för att åter få vara i Guds rike där endast ljus och kärlek råder, ty vi är komna ur detta ljus och ur denna kärlek, så ljus och kärlek är det vi är. Något annat kan vi heller inte vara.

Med dessa tänkvärda ord av ljus och kärlek låter jag nu er begrunda vad som är sagt.

Mycket kärlek

Moder Maria

Du gillar kanske också...