Montague Keen via Veronica Keen, 3 december 2017

Montague Keen via Veronica Keen

3 december 2017

Min kära, du har följt denna väg under min vägledning under 13 långa år nu. Många har gjort dig sällskap men även om de verkat ståndaktiga och hedervärda så har de en efter en fallit av vägen. Några har provat gå vägen till upplysning under många livstider men saknat styrka att fullfölja den. Infiltratörer kommer i många förklädnader, de använder smicker och övertalning för att leda dem av vägen som deras själ bönföll dem att fortsätta följa. När De Mörka väl fått in en fot i dörren övertygar de dem att agera annorlunda så att de faller av sin sanna väg. Detta sker gång på gång. Det kräver karaktärsstyrka att bli kvar på vägen till upplysning.

David Icke har aldrig tillåtit någon att knuffa honom av vägen, trots att många försökt. Idag ser ni honom träda fram starkare än någonsin. Han hade modet att stå fast vid sin sanning. Han lät sig aldrig lockas bort från sin sanna väg. Tänk om andra hade sådan karaktärsstyrka.

De blodlinjer som härstammar från Annunaki är de som styr på Jorden. De drar i trådarna för de som verkar vara de styrande. De infiltrerade mänskligt liv genom att då och då gå in i foster i livmodern så att en hybrid föds, en som bara lyder deras kontroll. På så sätt har de ökat sitt antal på Jorden för att kunna fullfölja sin plan på att ta över.

De uppmuntrar ockult utövning och svart magi över hela er värld. En del av era ledare är reptiler i mänsklig form. Dessa hybrider ses som människor och har infiltrerat alla mänskliga samfund och samhällen. De institutioner ni tror på och accepterar har infiltrerats av dessa hybrider och står också under deras kontroll. Amerika är ett perfekt exempel på detta; dess utbildnings- och juridiska system är helt under de mörka krafternas kontroll. Frekvenser för sinneskontroll används hela dygnet, varje dag, över hela världen. Satanisk Rituell Misshandel är en del av detta. De är ansvariga för allt sedligt fördärv i er värld. Utbildningssystemet fokuserar på att missleda studenterna och få dem under kontroll.

Elektroniska strålar används för att göra intrång i er, för att leda er bort från vägen. De används också för att skada oss. Veronica har både sett och blivit skadad av dem. Människor offras över hela er värld. Bevis för detta finns överallt. Detta är orsaken till att så många barn försvinner för att aldrig mer ses. De används som foder för de icke-mänskliga som bor på Jorden. Det är lätt att känna igen dem då de inte är kapabla till kärlek eller medkänsla vilket är mänskliga egenskaper. De vill ha, så de tar.

De av er som vandrar i ljuset och delar det med alla som kommer i kontakt med er, ni har en mycket stor roll i att återställa det ljuset till er värld. Ert ljus fungerar som en fyr för andra då det sträcker sig ut över er värld.

Kabalen använder hela sin makt för att förhindra detta. När ni väl upplevt ljuset och känt dess kärlek omfamna er kommer ni aldrig vilja återvända till den mörka sidan. Tänk på det som om ni går ifrån en vacker dag, fylld med solsken och skönhet, för att återvända till en mörk fängelsehåla, fylld med ondska. Vem skulle vilja det? Detta är vad Kabalen får möta. De vet att så fort ni har sett ljuset, kommer ni aldrig att återvända till deras styre, och då är de slut. Detta är en strid som måste utkämpas nu. Ni, de 99%, måste komma samman för det bästa för alla.

Be, anslut till Gud/Källan, och be om vägledning för den mänskliga rasen, så att den får överleva på Jorden. Bo också om att era vänner från andra planeter träder fram med hjälp och råd. Jorden har varit en fängelseplanet under så lång tid. Den frihet som uppvaknandet för med sig kommer att förbluffa er. Det kommer att bli ett firande på Jorden vars like aldrig tidigare har upplevts. Hjälp varandra att uppnå denna frihet. Ta er ur detta program för sinneskontroll som lärt er att ni är på Jorden för att tjäna dem och att döda för dem närhelst de vill det, att ta på en uniform och döda och plundra i deras namn. Detta måste få ett slut. Allt det är en del av deras program för att kontrollera er. De dödar er varje dag. De förblindar er för det faktum att de dödar er.

Se följande video på YouTube: The Hidden Weapons of Mass Depopulation

Se den med kärlek och medkänsla. Träd fram i attackberedskap. Era medmänniskor sitter i samma båt som ni. Om ni går samman blir livet lättare för alla.

Alla ni, svart/vit/gul etc, är alla tillsammans som en, som utplånas av kabalen, så det är i ert intresse att stå samman som en mot er fiende, eller hur? Tillsammans är ni en kraftfull styrka att räkna med. Kabalen har alltid använt söndra och härska för att styra er; det är på det sättet så få har kunnat styra så många. Tänk på detta, snälla ni.

Min kära, de fysiska attackerna på dig går hårt åt din kropp då den kämpar för att överleva för att fullfölja vårt arbete. Behandlingen fungerar. Det är vad som krävs. Dave McCanns återvändande är nödvändigt. Var snälla och hjälp honom på alla sätt ni kan. En dag kommer ni att förstå vikten av att han återvänder. Vårt arbete kommer att fullföljas. Jag är med dig i anden under denna svåra tid.

Alltid din beundrande Monty.

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...