Moder Maria via Fran Zepeda, 21:e december

th

Moder Maria via Fran Zepeda, 21:e december

 

Gudomlig Nåd är oändlig, och ges till alla som håller denna vackra gudomliga egenskap av renhet inom sina hjärtan och sinnen, och har kärlek till allt inom och utanför er. Kära älskade ni, jag omfamnar er alla med min kärlek och nåd, och följer er framåt in i det vackra femdimensionella Ljuset.

Se de utsökta färgerna och atmosfären i denna lysande femte dimension, som ni anpassar er till och smyger in och genomsyras av sanning. JAG ÄR er eskort och stöd i detta, kära ni. Gå med tillförsikt, och vet att ni tar bort allt som inte längre är i resonans med denna nya vackra dyrbara verklighet, som ni går in i genom varje andetag av Kärlek och Nåd, som ni tillåter att stödja er.

Andas in det Kära Ni, denna vackra gudomliga egenskap av Nåd, och se hur det färgar allt med sina utsökta vibrationer och nyanser. Andas in den gyllene rubinröda kärnan av denna gudomliga egenskap, och känn att det genomsyrar alla 12 chakrana, energifälten, organen och cellerna. Känn hur det lyfter vibrationerna till perfektion av Gud, som frodas i den underbara glädjen och lyckan av det.

Ni är alla magnifika innehavare av Guds rena Kärlek och Nåd som nu är er signatur. Se den, respektera den och vörda allt som förvandlas inom och utanför er, av den vackra rena mjukheten i denna underbara vibration, som finns i allt liv och inom er, om ni bara erkänner den, och den växer i intensitet och hållbarhet, ju mer ni accepterar den som er sanning.

Ni strålar av skönhet och Gudomlig Nåd, älskade ni. Vet, känn och förstå det, och alla kommer att se annorlunda på er.

Ja, ni är bärare av Gudomlig Nåd och Skönhet. Känn sanningen i ert hjärta och i era Kroppar.

VAR bara Nåd. Känn det djupt inom er. Ni förvandlar allt till perfektion av Guds Nåd, genom varje andetag av Gudomlig Kärlek och Nåd, ni andas in och ut.

Så är det. Namaste. Med All Min Kärlek och Tillgivenhet, Moder Maria.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

http://www.franhealing.com

Du gillar kanske också...