Moder Maria via Kerstin Eriksson, 22 april, 2018

Moder Maria 

Jordens mödrar

Jag är Moder Maria! Jag vandrar bland er hela tiden.

Mödrar bär på liv, i rätt temperatur och i rätt miljö för det nya livet som snart ska födas. Mödrar bär på liv i sin egen kropp och det är en process av kärlek. Jag utgjorde ingen skillnad, jag gjorde samma sak.

Jordens mödrar, ni har en fantastisk gloria omkring er, och ni bör veta hur värdefulla ni är! Själva er planet är en stor livmoder. Hon ger liv åt många barn, och när tiden är inne föds de och börjar sina liv på egen hand.

Jag talar om de olika årstiderna. Varje årstid – vår, sommar, höst och vinter är JORDENS BARN. Senare utvecklas de och flyttar hemifrån, ifrån er planet. De flyttar ut i Universum och finner ett nytt hem.

Det finns en stor virvel runt Jorden som rör sig i en växande spiral i alla årstidernas olika vackra färger. Varje dag är en ny dag. Varje dag är en nyfödd dag. Lägg handflatorna mot varandra och välkomna varje ny dag! Behandla varje ny dag som ett nyfött barn med värdighet, omsorg och kärlek!

När ni ber era böner varje morgon, gör det då med intentionen att varje dag är nyfödd. Ange ambitionen i ert hjärta för idag och varje ny dag. Jag är där när ni ber era böner, men jag är också där när ni inte har tid. Jag vet att ni är upptagna och gör andra saker.

Jag är med er hela tiden, även om ni är upptagna med andra saker. Jag vill bara att ni ska veta, att varje gång ni ber en bön är jag där tillsammans med många änglar, liksom himlen och gudomliga riken. Ni kan känna vår närvaro varje gång ni ber en bön.

Varje dag är en ny dag, som en tom duk som ni behöver fylla med det som ert hjärta känner är viktigt för er just för den dagen. En del tror att de kan be en bön som kommer att vara i ett år, en månad, en vecka … men nej, så är det inte. En bön varar från soluppgång till början av nästa soluppgång.

Vad är viktigt för dig? Var snäll och be varje morgon om det som är viktigt för ditt hjärta, och du kommer att märka att du oftare blir bönhörd. Moder Gaia ger dig chansen att ordna upp allting vid varje ny soluppgång, bara genom att be en ny bön. Hon är dualistisk.

Dag och natt, sol och måne, ljus och mörker, nästan som en berg- och dalbana rör Hon sig och ger er, Jordens barn, olika möjligheter, sinnesstämningar och val. Vad jag nu talar om för er är att genom alltihop strömmar KÄRLEK hela tiden. Och genom alla dualiteter går ni med ert LJUS och er KÄRLEK, om ni väljer att göra det!

Och ni kommer att upptäcka att det finns ett snällt mörker. I mödrarnas livmoder finns ett gott mörker, där behöver inte finnas något annat ljus än barnets och moderns eget ljus. I livmodern finns glädje, lugn och även rörelse och musik, rytm.

Ibland är ni rädda för mörkret, men i mörkret om natten lyser alla kroppar i regnbågens färger. Det är ert aurafält som alltid strålar i de mest underbara färger. Solen laddar varje dag upp ett energifält omkring er, som också varar hela natten.

Det negativt mörka som jag kommer att tala om är när det inte finns någon vilja att lära, och försumlighet att omfamna kärlek och fred. Behandla er själva som om ni vore ett litet barn. Ge er själva ömhet, kärlek och omtanke som en mamma gör med sitt barn. Var ert eget barn, för då kommer ni att känna moderskärlek.

När ni älskar er själva och verkligen behandlar er själva med moderlig omtänksamhet, kommer ni att kunna göra detsamma med alla andra omkring er, tillika med er planet, er kära Moder Jord.

Många barn har förlorat sina familjer och har ingen mamma som älskar dem, och många människor har inga vänner eller familjer som bryr sig om dem. Ni kan göra stor skillnad bara genom att älska och omfamna er själva!

Jag älskar er för evigt.

Moder Maria.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

https://archangelfaith.blogspot.se/2018/04/mother-mary-mothers-of-earth.html

Du gillar kanske också...