Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 20 april 2018

Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 20 april 2018

Per Staffan 23 april 2018

Kära ni,

Kanske ni känner att ni är så djupt inne i en tomhet att ni aldrig kommer att uppleva sann jordglädje igen. För många av er har nått ett stadium där ni inte längre deltar fullt ut i jordaktiviteter och ännu inte har hittat ny glädje. Som om ni är i en limbo som aldrig skiftar till full verklighet.

Så det är som att ni nästan börjar sörja förlusten av det kaos som en gång var ert 3D-liv.

Du har sannolikt chantat, mediterat och bett om att skapa det som verkar viktigast för dig nu – allt till ingen nytta.

Även om du känner att du är annorlunda inombords följer ditt liv inte den riktning du förväntade dig när du kom in i detta tomrum – eller när du slängde det mesta av det som en gång var viktigt för dig.

Så är det att din limbo börjar bli skrämmande. Lite som de som ger borta allt och väntar på andra ankomsten för att sedan upptäcka att ingenting förändras annat än att de inte längre har kvar vad de gav bort.

Självklart har det funnits många förgreningspunkter längs denna övergångsprocess när du kände en liknande modfälldhet, bara för att ryta dig till livet igen. Skillnaden är att du ursprungligen trodde att du gjorde något fel eller till missnöje för Universum så att din oförmåga att skapa vad du längtade efter berodde på din felhandling.

När du blev mer sofistikerad i denna övergångsprocess inser du att du är Universum som gör denna fas mer oroande än många av de faser du pressat dig igenom. För du kan inte längre skylla på Universum eftersom du vet att du är skaparen av dig själv.

Men varför kan du inte skapa det som du så desperat längtar efter? Vad gör du för fel?

Du gör inget fel. Du växer bara/utvecklas in till dina krafter.

Du har länge drömt om en magisk ande som skulle ge dig allt du önskade. Nu när du vet att du är din magiska ande, varför kan du inte enkelt skapa det du önskar?

Sådan är din nuvarande ångest. Bekymmer över att du inte gjorde något du skulle ha gjort. Eller att någon dold rädsla blockerar dina kreativa processer.

En högt NEJ, till båda bekymren. Du är precis där du behöver vara. Du kan inte fysiskt hoppa från 3D till 5D och bortom utan att bearbeta det du har blivit.

Ditt nuvarande tomrum är lite som ett spädbarn som vet att de vill gå från en förälder till en annan, men behöver öva för att stärka sin kroppskoordinering.

Du kan gå, även springa precis som det är sant för spädbarn. Du är bara under övning – med några fall och mycket beslutsamhet.

Oroa dig inte. Denna övningsfas är kortlivad och något som du kommer att glömma när du kommer in i din egen, vilket är sant för alla småbarn efter att ha lärt sig att gå och springa.

Även om det här är en kort fas, är det något du måste slutföra så att ditt sinne, din kropp och dina andliga varelser fungerar som ett. För att skapa det som du ville ha i 3D skulle inte tillfredsställa dig nu. Och det du vill ha när ditt nya väsen är fullt integrerat, är inte tillgängligt än.

Det här är en kort fas som ett barn fullbordar från att ta ett eller två steg för att gå över rummet.

Du är inte ensam i dina frustrationer eller rädslor. För många upplever liknande känslor. Något du kommer att begrunda lite, bara för att glömma det tills de som vill följa dig når en liknande punkt i den inte alltför avlägsna framtiden.

Ni är föregångare så ni kan inte få tröst av andra, inte ens av oss från etrarna för ni litar inte helt på oss ännu. Inte mer än ett spädbarn litar helt på att ett bord kommer att tillåta dem att stå utan att falla om det barnets förälder driver honom eller henne in i den fasen innan barnet är redo.

Så är det att vi bara kan erbjuda hjälp i det som ska hända. Försäkringar, inte mycket annorlunda än vad som ett barns föräldrar viskar till det spädbarnet att han eller hon snart ska gå.

Vi känner till era kreativa krafter. Krafter som ni ännu inte tror att ni har och inte kommer att tro på helt förrän ni börjar skapa.

Men förutom att vi vet att ni alla har sådana krafter, vet vi inte nödvändigtvis vad ni ska göra med dessa. Precis som förälder inte vet vad deras spädbarn, barn, unga vuxna och vuxna ska göra med sina färdigheter.

Många av er är oroade över att vi talar om år av träning och justeringar. Det är inte fallet, för ni har redan gjort det tunga arbetet – att vara på jorden för denna övergång och skifta från 3D till 5D eller bortom.

Vad ni upplever nu är att finslipa er kompetens i en ny dimension, mycket som ni gjorde som ett spädbarn när ni lärde er att krypa, gå och springa i 3D-världen.

Du lär dig vad du kan med din fysiska varelse. En liten bit i den här invecklade och svåra övergången har du behärskat bortom alla förhoppningar och drömmar. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på Subscribe-knappen på den övre delen av hennes blogg-och prenumerationssida och klickar sedan på – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail. Komplettera din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen dela gärna det här innehållet med andra, posta det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc., men behåll artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen Brenda Hoffman & source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...