Moder Maria via Leslie-Anne Menzies, 4:e oktober 2017

Moder Maria via Leslie-Anne Menzies, 4:e oktober 2017

 

 

Älskade Barn av Ljuset,

Det är jag moder Maria, som nu fortsätter vår anknytning. JAG ÄR den Eviga Modern och JAG ÄR väldigt nära min familj på Jorden, vid den här mest gynnsamma tiden för mänsklig utveckling.

Jag lägger mina armar runt var och en av er, mina barn av LJUS. Som en Mor kan jag se och känna er vånda. Jag omsluter er alla i min kärleksfulla omfamning, och påminner er om ert Gudomliga Uppdrag. Dessa tider, med tumult och störningar, valdes av er för era Själars Utveckling. Jag lovade att jag alltid skulle finns vid er sida, för att vårda, stödja och ÄLSKA er, under denna inkarnation, precis som alla Mödrar skulle välja att göra.

De av er som är mödrar i denna livstid, kallas för att stå i sitt Ljus under denna massiva omvandling. Kvinnor Världen över uppmanas att gå framåt, och acceptera den mantel som erbjudits dem. Det är Kvinnorna som leder vägen nu, men underskatta inte för ett ögonblick det värdefulla bidraget och stödet från de Gudomliga Maskulina, för det måste vara Balans vid denna tids momentum.

Kvinnorna har tilldelas uppgiften av att föra tillbaka balansen av det Gudomliga Feminina och det Gudomliga Maskulina, och vara VÄGVISARE för att återigen förankra FREDEN på Planeten Jorden. Mödrar vill inte längre se sina barn kallas ut, för att ta till vapen mot några fiender, vilket bara leder till en kamp mot allt på er vackra Planet.

Det kommer att vara kvinnorna, och i synnerhet Mödrarna, som kommer att övertyga alla om att lägga ner sina vapen, och förhandla för att Fred ska regera på den här Nya Jorden.!

Se er omkring, Kära Hjärtan, och lägg märke till den Gudomliga Kärlekens energi, som exploderar på er Planet. Den förändrar status quo. FRED är allt som tillåts i den Nya Energin – något annat alternativ finns inte!

Förstå att, när all mänskligheten vaknar, kommer FRED att vara allt de vill ha. KÄRLEK är grundstenen för den Nya Jorden, och den kan bara bevaras där FRED flödar.

Harmoni blir det nya av värde på Planeten Jorden. Jag, som den Eviga Modern hjälper till på sätt som tar allt mot fred och harmoni – det finns inget annat alternativ – det är därför ni kom hit vid denna tidpunkt.

När Kvinnorna i Världen, och Männen som stöder denna ändring förenas, och låter den här Nya Jorden komma i balans och anpassa sig, lägg då märke till hur glädjen utvecklas. När de nyligen uppvaknade Gudomliga Maskulina står tillsammans med sina sina Gudomliga Feminina motsvarigheter, märker ni hur snabbt förändringarna kommer.

Som er Eviga Moder, kontaktar jag alla invånare på denna Blå-Gröna Orb, för att de ska gå framåt och bekräfta att tiden för Fred på Jorden, och den Goda Viljan hos alla invånare, är varför ni valde denna magnifika tid.

Jag stöttar kärleksfullt och när er önskan av att uppnå det som krävs, för att denna Nya Jord ska kunna förverkligas.

Det finns ett överflöd av Kärlek, Gudomligt Ljus och resurser tillgängliga för var och en av er, när ni vaknar upp för att ert Högre Hjärta kallar på er.

Bekräfta segrarna som tagit er till det här ögonblicket. Kära Hjärtan, vi vet hur mycket det har krävts av var och en av er, under denna livstid av enorma smärtor och lidanden, och nu har ni den ultimata segern i ert grepp.

Ni är MÄSTARE Kära Hjärtan, ni har förtjänat rätten att kallas det, för ni har gått segrande ur otaliga livstider, kommit ut ur mörkret och avskaffat separationen för att återigen komma till LJUSET och den ENIGHET, som ni verkligen ÄR.

Mängden LJUS som var och en av er har bidragit med till den Nya Jorden, strålar glittrande och sänder ut budskapet, att mörkret inte längre kommer att tolereras på Jorden.

Kära Ni, Älska varandra, vårda varandra så som jag gör, med var och en av er.

Det är dags för er att anpassa era energier, förbereda er för nästa skifte för att göra allt ni drömt om, och arbetat för.

FRED kommer att regera, för att det är det som finns i ert Hjärta och ert DNA. Överflöd inom allt ni gör Kära Hjärtan. Ni har var och en möjlighet att förändra allt alkemiskt, som inte längre är i resonans med något annat än KÄRLEK.

Jag säger än en gång, ÄLSKA VARANDRA SÅ SOM JAG ÄLSKAR ER.

Jag, er Eviga Moder, torkar bort varje tår fram till dess vi är tillsammans igen, i den mest underbara tiden av oändlig Glädje, på denna magnifika Nya Jord.

Lägg handen på ert Hjärta – JAG FINNS DÄR.

Var Välsignade, Älskade Hjärtan,

Jag ÄR MODER MARIA.

 

Kanal: Leslie-Anne Menzies

 

http://leslieannemenzies.blogspot.com

 

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...