Moder Jord via Ann Dahlberg, 4 oktober, 2017

Moder Jord

Onsdag 4 oktober 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Jord, jag är er Moder och ni är alla en del av de tusentals barn som existerar på Jorden. Allt liv som existerar på jorden är jag upphov till och allt liv är mig lika kärt. Allt som rinner genom jorden ger mig enrgi och föda och allt som är fast ger mig den styrka och den grund som jag står på. Visst förändrar sig allt efter som åren går precis som era kroppar förändrar sig och ser annorlunda ut efter några år på nacken.

En stor reningsprocess har startat i min kropp eftersom jag nu valt att rena mig med ljusets hjälp. Den här reningsprocessen har även startat i era kroppar eftersom ljuset nu når överallt på Jorden. Det är en intensiv tid med många gamla mönster som håller på att lösas upp. Det rensas lite här och där på Jorden idag och det rensas lite här och där i era kroppar också beroende på var ni stoppat in era negativa mönster och beteenden.

Det klarnar nu mer och mer i era ögon, det är många som har börjat att se igenom slöjan. Ni har fått stor hjälp och mer kommer ni att få för att ni ska kunna se och förstå vart ni och den här skutan är på väg. Vi är som ett skepp i rymden som nu ansluter oss till de övriga moderskeppen vilka tillhör den familj som vi en gång lämnade.

Det är med jubel i hjärtat som jag nu återvänder hem igen och det är med jubel och kärlek som jag nu tar alla mina barn med mig som har valt att följa mig i sitt hjärta. Jorden som ni nu går på kommer att återgå till sin forna prakt och ni har valt att vara mina kära medhjälpare. Min tacksamhet för det stora mod och den kärlek ni har visat gör mig väldigt berörd och ödmjuk till sinnes.

Det har varit en lång resa mina kära barn men nu kan vi äntligen se ljuset och den vackra sommar som väntar oss. Jubelåret har börjat mina kära barn på Jorden och jag är mäkta stolt över Er. Jag har följt era resor, de svåra såväl som de lätta. Jag har skrattat och gråtit tillsammans med er. Jag har känt er rädsla och er skräck men jag har också känt ert mod och er kärlek. Nu är det dags att välja kärleken kära barn och låta den inta ert hjärta. När hjärtat är fullt av kärlek så har rädslan ingen plats längre. Fyll er själva med den kärlek som finns runt om er nu. Jag är fylld med kärlek till er och allt som är och den kärleken skickar jag nu upp till er i form av små ljusstrålar. Låt de tränga in i era hjärtan och känn att ni är ”ett” med Jorden som är ert hem. Låt även ljuset från ovan omfamna er och känn att ni ”ett” med allt som är.

Vi är alla ”ett” och jag ser fram emot en ljus och vacker värld där kärleken flödar till var och en av er, en varm, vacker och villkorslös kärlek.

Ni är mina älskade barn och ni finns för evigt i mitt hjärta.

 

Moder Jord

Du gillar kanske också...